Steenstrips Rabobank

Steenstrips Rabobank

Lees meer

Natuurstenen sfeer overlegruimtes

Steenstrips op wanden en rondingen

Regine Bakker is Projectmanager bij de Rabobankvestiging Meppel-Steenwijkerland en heeft naast haar werk zorggedragen voor een doortastend plan voor volledig vernieuwende en sfeervolle inrichting van kantoor-, vergader- en openbare ruimtes van deze lokale bank.

Na een bezoek aan The Flagstone Company viel de keuze op de Geopietra Steenstrips Blumone in de kleuren MT en GT. Sommige wanden in het plan waren niet volledig recht maar lopen (door de mooie organische vorm van het gebouw) in een ronding. Steenstrips Blumone

Wandbekleding Steenstrips

Daarnaast was er in het plan van wandbekleding één muur met een ruimere buitenhoek dan 90 graden. Dit is professioneel opgelost zelfs zonder hoekstukken. Dit was voor de Rabobank en The Flagstone Company een punt van aandacht en is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Assortiment Steenstrips

Complimenten over Steenstrips

Regine is heel blij met deze keuze en laat weten: “De muur is geplaatst omdat we als achterliggende gedachte voor de inrichting het feit hebben genomen dat Steenwijk vroeger een vestingstad was, met poorten en bijzondere muren. De spreekkamers zijn vernoemd naar deze poorten, verder is er fotobehang toegepast met kenmerkende punten van Steenwijk rond begin 1900. Het is zelfs in de lampen doorgevoerd, al deze dingen komen veel beter tot hun recht door de Geopietra-muur, het is nu een geheel en dat klopt. Het is belangrijk dat onze relaties tijdens het advies door een fijne en sfeervolle plek omringd worden. Daarom is deze keuze destijds doorslaggevend geweest. De kleuren van de Geopietra Steenstrips met de mooie oranje kleur van de Rabobank zijn erg mooi in contrast. Ook de houten vloeren van de open ruimte geven extra dimensie. Wij zijn enthousiast en blij met het resultaten en ontvangen veel complimenten. Het resultaat is een echte eye-catcher. De Geopietra-muur maakt dus een groot deel uit van de beoogde sfeer in het totale interieur”.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.