Natuursteenstrips rondom deurpost verwerkt

Steenstrips: verslavend!

Joke en John willen niet anders meer. Na hun moderne keuken willen ze nu ook ‘Steentjes’ in de slaapkamer. Het is een groot succes en dat wordt verder uitgebouwd (letterlijk dan).

Steenstrips zijn verslavend

Lees meer

De Steenstrips in de keuken zijn een waar succes!

Binnenkort gaan wij weer verbouwen!
John en Joke vertellen enthousiast: "Vorig jaar vonden wij het tijd om de keuken in diezelfde stijl aan te passen. Er kwam een moderne keuken, greeploze fronten en strakke muren. Om de sfeer te behouden en het geheel niet te steriel te laten worden, kozen we ervoor om een muur te bewerken met de Natuursteenstrips van The Flagstone Company. En dat was een hit!"

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Wandbekleding van Natuursteen

Vijftien jaar geleden kregen wij de mogelijkheid om aan een bestaand bospad ons eigen huis te bouwen. Het ontwerp van het houten huis is van onszelf en 90% van de bouw is tevens door ons zelf gerealiseerd. Het huis stond snel en daarna begon de afbouw. Dat kostte wat meer tijd dan begroot, want in feite bouw je een tweede keer het huis aan de binnenkant. We wilden vooral de sfeer van het houten huis laten uitkomen, maar tegelijk niet in de binnenkant van een lucifersdoosje gaan wonen. Dus houten materialen mochten wel, maar goed gecombineerd met strakke en moderne belijning, vormgeving en materialen. Geweldig wat die ene stenen muur doet in het geheel van de keuken. Peter heeft ons met zijn vakkennis geholpen de stenen aan te brengen en het resultaat is verbluffend.

Isoleren

Wij zijn er super blij mee en krijgen veel positieve reacties van vrienden en familie. Zo veel zelfs dat wij al meerderen de weg hebben gewezen naar Peter en Hellen (tevens vrienden van ons) voor een deskundig advies om ook met deze sfeervolle stenen te kunnen werken. Bij ons heeft het er zelfs toe geleid dat wij erover denken om ons houten huis te gaan ‘inpakken’ met speciaal isolatie materiaal van Strikolith (Strikotherm), daarna het geheel te pleisteren en te beplakken met Steenstrips van natuurlijk The Flagstone Company. De combinatie van pleisterwerk en Natuursteen zal ons huis nog veel mooier gaan maken dan het nu al is. Ook hier worden wij deskundig bijgestaan door Peter en Hellen!”

  -Gevonden in categorie: NatuursteenstripsWis filters
 • Brons Rustiek Natuursteenstrips op stijlvolle woning. 18
 • Natuursteenstrips op de schoorsteen. 52
 • Wandbekleding in de Keuken. 26
 • Mooie Zwart Kwartsiet Natuursteenstrips - Copyright: Van der Padt & Partners Architecten 18
 • Oranje Kwartsiet Natuursteenstrips. Gerealiseerd in het geboorte huis van Thorbecke door Kroeze Interieurbouw. 17
 • Rustiek Kwartsiet Natuursteenstrips op de muur 32
 • Steenstrips Rustieke Lei binnenwand 39
 • Zwarte lei natuursteenstrips - steenstrips zwart. Dit ontwerp voor spa - wellness is gemaakt door architecten Bob Ronday en Maxim Winkelaar. 30
 • 48
 • Het verwerken van Steenpanelen volgens het 8
 • ARDEX 7+8 lijm 6
 • Bak met Ardex E90. 5

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.