deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Karaktervolle Natuurstenen

Massief ogende natuurstenen muren? Dat kan maar het hoeft niet. Er zijn namelijk Steenstrips verkrijgbaar met een beperkte dikte waardoor hetzelfde is, maar het zetwerk eenvoudiger.

Steenstrips voor buiten

Lees meer

Steenstrips voor buiten

Karaktervolle Natuurstenen

Daar waar de gemeente aanstuurde op een kempische villa (Belgisch georiënteerd) wist de ontwerper de gemeente te overtuigen met dit bijzonder ontwerp. Het geheel is gebouwd op een perceel van maar liefst 15.000 m2 op de Utrechtse Heuvelrug. Mooi natuurlijk met veel open land erom heen. Waardoor de klemtoon ligt op het karaktervolle en niet alledaagse design.

Rocks Brons Rustiek

De hele bouw is in eigen had gebleven en alle materialen zijn zelf uitgezocht. Kenmerkend voor de gevel zijn de handgemaakte metselstenen uit Denemarken van het merk Petersen en natuurlijk de bijzonder mooie gevelbekleding Rocks Brons Rustiek. Het zetwerk is uitgevoerd door een ambachtelijke zetter. Het niet alledaagse rieten dak met bijzondere hoeken en glooiingen, heeft uiteindelijk voor een zeer hoge moeilijkheidsgraad gezorgd. De afwerking daarvan –  met name binnen, kent daardoor afwijkende vormen. Denk hierbij aan de raamdecoratie en de afwerking maar zeker ook aan de afwerking van het plafond. De afwijkende vormen zorgen dat dit zeer complex is. Het huis is verder van alles luxe voorzien. Met een volledige onder keldering met garage en lift, is dit een plaatje geworden van een zeer hoog niveau is.

Architect:


Vidazz bouwkundig ontwerp

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.