De sfeer van Natuurstenen muren buitendouche.

Steenstrips zelf plaatsen

Lees meer

Afscheidingsmuur met Steenstrips in de tuin

Steenstrips zelf plaatsen

Al gelange tijd ken ik Jet. Jet heeft een mooie kledingwinkel en verkoopt damesmerken zoals Ilse Jacobsen en Blaest. Merken overgewaaid uit Denemarken en vooral kenmerkend in zeer trendy regenkleding. Mijn buurvrouw en ik komen er maar wat graag.

Ontwerp bijgebouw en tuin: Roordink Architecten

Dat Jet en haar man William onlangs bij The Flagstone Company langskwamen, was voor mij een verassing. Dit wisten wij namelijk niet van elkaar. Dan zie je maar weer eens hoe klein de wereld is. Bijzonder leuk dat ik haar en haar man kon helpen. Samen met Architect Roordink uit Putten hebben zij gekozen om de muur buiten te bekleden met Geopietra Steenstrips.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Wilt u de stenen ook zelf plaatsen?

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.