De mooiste veranda's met Geopietra Architect: Bob Manders | Fotografie: Cafeine

Steenstrips zonder voeg

  • Meerdere kleuren Geopietra Steenstrips: Toce
  • Koud geplaatst (zonder voeg)
  • Kubistische villa met wandbekleding
  • De sfeer van Puur Natuursteen
  • Steenstrips geschikt voor isolatie

Steenstrips zonder voeg

Lees meer

Geopietra Steenstrips

Steenstrips zonder voeg

Architectenbureau Bob Manders heeft dit moderne nieuwbouwhuis ontworpen in 2020. Het huis is gestukt en voor het contrast zijn de Steenstrips van Geopietra toegepast.

Er zijn in dit ontwerp een aantal accent muren ambachtelijk bewerkt met de Geopietra Toce Steenstrips. Veelal wordt gekozen voor Steenstrips met voeg, maar architect Bob Manders heeft het moderne aspect van koud stapelen laten toepassen. Geïnspireerd op zetwijzen, zoals wij ze ook in het buitenland zien. De Geopietra Steenstrips zijn gecombineerd met de betonnen elementen waarbij de met stuc afgewerkte wanden voor een tijdloze uitstraling zorgen. De moderne villa heeft een kubistisch ontwerp waarbij het schuine dak is afgewerkt met houten elementen. Een materiaal dat contrasteert met de andere materialen.  
Foto album

Steenstrips zonder voeg plaatsen

Met zorgvuldigheid is besloten om de Steenstrips op een koude manier te verwerken. Dit betekent dat ze zonder voeg zijn geplaatst. Met de betoverende Geopietra stenen is het mogelijk om te kiezen. Namelijk uit verschillende voegafwerkingen. Denk dan aan een overvolle voeg of een normale voeg. Maar ook een verdiepte voeg (zeg maar: terugliggend) behoort tot de mogelijkheden.

Geofit

In dit geval is er niet gevoegd. Bij deze techniek gebruikt men dan Geofit opvulstukjes. Door de verschillende voegmogelijkheden ontstaat dus de mogelijkheid om met slechts één type Steenstrip diverse uiteenlopende uitstralingen te creëren.

Voegloze Steenstrips

Een koude geplaatste wand, zoals bij dit project, accentueert de moderne en strakke uitstraling die past bij het ontwerp. Het resultaat is daarbij een samenspel van lijnen en texturen dat naast de woning ook harmonieus opgaat in de directe omgeving. De subtiele afwezigheid van voegen draagt bij aan een naadloze esthetiek, waarbij de klasse en exclusiviteit van de Steenstrips in volle glorie naar voren komt. Deze wijze van ambachtelijk zetwerk is een zorgvuldig uitgevoerde techniek. Het geeft een extra dimensie aan het geheel en dwingt respect af voor de plaatser. Steenstrips plaatsen zonder voeg is met recht een staaltje vakmanschap dat de wanden letterlijk transformeert. Een creatie van verfijning en tijdloze elegantie. Eigenlijk is het met met recht een kunstwerk dat het oog betovert en de ziel verrijkt. Een onmiskenbare toevoeging aan de uitstraling van het totale project.

Geopietra Steenstrips

De Geopietra Steenstrips worden vervaardigd met precisie en ambachtelijk vakmanschap. Het totale assortiment biedt een breed scala aan kleuren en modellen. Bijna alle modellen zijn daarbij verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten. Waarbij de Toce Steenstrips in maar liefst 8 kleuren beschikbaar zijn! Bij dit specifieke ontwerp is er gekozen voor het mixen van meerdere kleuren. Dit betekent dat er bij deze keuze voor Stenen voldoende vrijheid is om uw persoonlijke mix te creëren door verschillende kleuren en zelfs modellen te combineren. Zo speelt u perfect in op andere toegepaste materialen in uw ontwerp of uw andere specifieke kleurvoorkeur. Met deze mogelijkheid personaliseert u uw wand compleet.

Steenstrips gestapeld

Zoals eerder vermeld, biedt Geopietra een indrukwekkende collectie van meer dan 50 modellen. Dit biedt u de vrijheid om onbegrensd te variëren en te mixen met kleuren, profielen en voegafwerkingen. De mogelijkheden zijn dus werkelijk eindeloos. U kunt uw droom de vrije loop laten en een unieke wandbekleding creëren die perfect aansluit bij uw eigen persoonlijke smaak en stijl. Of u nu kiest voor een harmonieuze mix van kleuren of juist een gedurfd contrast, met de Geopietra Steenstrips heeft u de vrijheid om uw interieur een geheel eigen karakter te geven. Algemeen geldt dat Steenstrips zonder voeg een moderner resultaat geven.

Kubistische villa met Steenstrips zonder voeg

Architect Bob Manders

Bob Manders is een Nederlandse architect die bekend is om zijn innovatieve en unieke architectuur. Bob Manders Architecture is gevestigd in Son en Breugel. Deze architect gelooft in het creëren van gebouwen die gelijkwaardig opgaan in hun omgeving. Maar daarnaast ook de persoonlijke wensen en behoeften van de bewoners weerspiegelt. De kracht van deze architect is dat de ontwerpen niet alleen functioneel en esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een positieve invloed hebben op het welzijn van de bewoners van het huis. Een ander kenmerk van Bob Manders zijn werk is het gebruik van natuurlijke materialen en ontwerpprincipes die duurzaam zijn.  Hij past graag natuurlijke elementen toe in zijn ontwerpen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.