Baksteenstrips op de binnenmuur

Baksteenstrips op kantoor

Met veel smaak is een indrukwekkende scheur in de bakstenen muur nagemaakt. Baksteenstrips op kantoor voor een echte loft look. Het geheel is gevoegd met een grijze kleur. De omringende zwarte muren en accesoires zijn een perfecte combinatie.

Baksteenstrips op kantoor

Lees meer

Baksteenstrips op kantoor

Zelf een creatief kantoor bouwen

De medewerkers van Gravity hebben het als een uitdaging gezien. Namelijk om zelf in huis - met eigen mensen - Baksteenstrips op kantoor te plaatsen. Het ruime unieke bedrijfspand heeft een mooi uitzicht. Het moderne pand is gelegen in het centrum van Amersfoort.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Vintage muren

De mooiste details zijn na intensief brainstormen aangebracht. Dat wil zeggen: een hippe lichte visgraatvloer, industriële tafels, en stoere lampen. Maar juist ook lounge plekken, vintage details en her en der een vloerkleed. Als finishing touch de mooie zwarte muren en baksteenstrips.


Gravity is een creative development agency en houdt zich voornamelijk bezig met de technische productie van digitale platformen. De dienstverlening bestaat hoofdzakelijk uit het ontwerpen en ontwikkelen van professionele websites, mobiele apps en backend systemen, evenals de hosting en het onderhoud ervan.

  -Gevonden in categorie: BaksteenstripsWis filters
 • Laguna Baksteenstrips 3
 • Baksteenstrips in de eetkamer. 139
  Isolatie
 • Industriële woonkamer met Baksteenstrips op de vloer 28
  Isolatie
 • 9
 • Baksteenstrips wand serre - vintage - balinese stijl 25
  Isolatie
 • Poggio Baksteenstrips 1
  Isolatie
 • Detailfoto van baksteenstrips 1
  Isolatie
 • Mattone Maglio Baksteenstrips 1
  Isolatie
 • 48
 • Steenstrips verlijmen op de muur - Geocoll. 28
  Isolatie
 • 38
  Isolatie

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.