Natuursteenstrips in 3D | Visualisatie Paul Ramakers

Sterk in Steenstrip-visualisatie

Lees meer

The Flagstone Company ontwerpen

Sterk in Steenstrip-visualisatie

Visualisatie is een woord waar ons bedrijf niet om heen kan. Zo staan er duizenden foto’s op onze websites en hebben wij een zeer groot magazine met ongekende inspiratie. Veel mensen zijn namelijk minder in staat om goed te visualiseren. En maken hun keuzes liever op basis van herkenbare plaatjes. Niet iedereen is dus fantasierijk genoeg om direct een beeld te kunnen voorstellen. Daarom is beeldmateriaal voor ons altijd al belangrijk geweest.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Sterk in Steenstrip-visualisatie

In onze nieuwe showroom hebben wij heel veel brede en hoge muren nagebouwd zodat mensen grote oppervlaktes zien en zich beter kunnen herkennen in situaties. Daar omheen is prachtig interieur geplaatst.

De mooiste Natuurstenen muren zie je in Vaassen

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een door ons gebouwde moderne keuken, een mediterrane gezellige bar (café), een grote indrukwekkende veranda en zelfs de muur van een Italiaans, Toscaans landhuis.

Exclusieve tuin met zwembad

Flagstones in het moderne interieur van binnen naar buiten (terras)

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.