Tuinkamer met Steenstrips

Tuinkamer met Steenstrips

Lees meer

Tuinkamer a lá Zuid-Franrijk

Een plek om 's avonds heerlijk te genieten

De tuin van Nicoline is enorm veranderd. Qua look & feel besloot ze de tuin bij het huis te trekken. Nu geniet ze het gehele jaar in haar extra tuinkamer met open haard.

Op de muur zit Geopietra, wat haar het gevoel geeft in Zuid-Frankrijk te zijn.

Mediterrane uitstraling

“Ik heb zeker weten advies ingewonnen over de tuin en buitenkamer.”, zegt Nicoline lachend. “Maar niet nadat ikzelf wel tien tuinplattegronden had ontworpen en op een kladje ook de tuinkamer getekend had. In een tuintijdschriften zag ik een ontwerp dat me erg aansprak. Ergens anders zag ik een foto van een tuinkamer die een bijzondere sfeer uitstraalde.”

Bij dit project is gebruik gemaakt van Blumone Steenstrips


“Met Donders! in Apeldoorn maakte ik een afspraak in onze tuin. De bewuste tuinkamer bleek van hun hand te zijn en voor mij dus voldoende grond om hen de opdracht te geven. Ik heb de verandering daarom in twee fases aangepakt en veel zelf gedaan. Het graven van de vijver en het egaliseren van de grond was een groot karwei, waarbij ik hulp vroeg aan een hovenier. Tegelijk met de beplanting kwam ook het bouwmateriaal voor de schuur en de tuinkamer aan. En de stukadoor begon met het wit stuken van de speciale beplating op de houten schuttingen. Dat gaf een heel Mediterraan gevoel”.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Geopietra-stenen

“Door die Mediterrane witte muren was ik niet helemaal zeker meer van de Steenstrips en dus struinde ik internet af. Zo kwam ik eigenlijk direct op de site www.natuursteenstrips.nl. Dat leek wel luilekkerland! Tijdens mijn bezoek aan de showroom zag ik de Geopietra in het echt en was ik direct verliefd. Ik zag dus af van mijn eerdere plan.”


“De Stenen op de muur bevestigen, leek een ingewikkelde klus en ik vroeg mij af of ik dat wel zelf kon. Na geruststellende woorden van Hellen togen we aan de slag.”


Samen met de zetter, hebben we eerst alle Geopietra-stenen uitgelegd en gesorteerd op grootte en vorm. Daarbij zijn we maar één keer twee dezelfde stenen tegengekomen, echt iedere steen was anders. Omdat we wel recht wilden blijven ‘bouwen’, spanden we zo nu en dan een horizontaal lijntje. Het was een bijna verslavend werkje om steeds bij elkaar passende stenen te vinden en we vonden het jammer toen het klaar was.”

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.