Geopietra Tuinmuur Bergamo

Tuinmuren met Steenstrips

Lees meer

Tuinmuur met Steenstrips

Zo zijn zij na een trip aan het buitenland op het idee gekomen om de tuin aan te kleden met een sfeervolle muur. Door André Ruisendaal (van Groencombinatie Ruisendaal) is het zetwerk van hun tuinmuur gerealiseerd. Tom en Henriëtte vertellen enthousiast dat de kleuring van de muur, afhankelijk van de felheid van het zonlicht, de hele dag door veranderd. Het sluit ook mooi aan op het terras dat zij hebben. Er zijn twee tuinmuren gemaakt met Geopietra Steenstrips Bergamo in de kleur Lione. Dit is een okergele tint.

Plaatsen Geopietra        Informatie over Geopietra 

Geopietra Tuinmuur Bergamo

Sfeervolle inrichting

Tom en Henriëtte zijn echte bourgondiërs en genieten volop van het leven. Hun huis is sfeervol ingericht en vooral de Italiaanse keuken met alle luxe die maar te wensen is, trekt direct mijn aandacht. Daarnaast hebben Tom en zijn vrouw een bijzondere hobby. Zij fotograferen vogels en bewerken zo min mogelijk de foto’s. Ik zie de mooiste vogelplaten aan de wand hangen. Tom en Henriëtte trekken ze er vaak op uit. Voor kortere of langere tijd en genieten dan in volle rust.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.