Afdak met Rocks Rustieke Lei steenstrips

Woonsituatie met Steenstrips

Lees meer

Unieke woonsituatie met Steenstrips

Natuurstenen Rocks

Midden in de drukke omgeving van Rotterdam, ligt de natuurlijke en rustige nieuwbouwwijk Nesselande. In deze mooie omgeving hebben Jeroen en zijn vrouw een prachtige kavel laten bebouwen. Zij hebben daarbij het geluk dat hun villa een fenomenale ligging heeft aan de Zevenhuizerplas. Het perceel is namelijk alleen te bereiken door middel van een brug. Met andere woorden: deze mooie kubistische villa is volledig omringd door water. En met dat aspect is rekening gehouden met het ontwerp. Door de strakke lijnen qua bouw en de bijzondere vormen van de kavel, gaat de woning mooi op in de rest van het landschap.

Natuurlijk exterieur

Belangrijk detail voor de familie is om een modern en voornamelijk sfeervol ontwerp te realiseren in het ongerepte landschap. Hiermee zijn zij geassisteerd door Bongers Architecten. Met het design van dit vrijstaande woonhuis is er rekening gehouden met de natuurlijke omgeving waarin de kavel zich bevindt. Er is namelijk gebruik gemaakt van authentieke materialen zoals natuursteen en duurzaam hout. Gekenmerkt door kubisme. De moderne vorm van de villa in combinatie met deze materialen, zorgt voor een prachtig contrast.

Vooraanzicht van de prachtige kubistische villa in Nesselande

Natuurstenen muurdecoratie

Om de natuurlijke elementen terug te laten komen in het ontwerp van deze luxe woning, is er onder andere gebruik gemaakt van natuurstenen gevelbekleding. De keuze viel op de Rocks Rustieke lei. Dit is een Steenstrips met beperkte dikte en heeft warme kleuren. Deze toepassing zorgt daarmee automatisch voor de warme sfeer waar de familie naar op zoek was. Bovendien zorgt deze natuurstenen gevelbekleding in combinatie met witte kleur voeg en de wit gestucte muur wederom voor een bijzonder contrast. De Rocks Rustieke Lei komt niet alleen terug in het exterieur van de woning. Ook in het interieur zijn er muren gedecoreerd met deze bijzondere natuursteen.

Relaxerende achtertuin met steenstrips

Bijzonder tuinontwerp

De tuin speelt tevens voor de familie een erg belangrijke rol in het ontwerp. Daarom is er daar dan ook veel aandacht aan besteed. Zoals de prachtige buitendouche en het exclusieve patroon van het terras om de zonnige middagen op door te brengen. Bovendien is de toepassing van de Rocks ook doorgevoerd op de tuinmuren. Deze muurtjes zijn vervolgens afgedekt met delen van Flagstones. Ook in het terras komt deze gebroken Natuurstenen (Flagstones Blue Plakes) terug. En dan met zo’n uniek uitzicht op de Zevenhuizerplas!

Rustig, luxueus en sfeervol

Al met al, deze prachtige kavel heeft een unieke ligging aan het water. De strakke woning straalt rust, luxe en sfeer uit. Precies zoals de familie het voor ogen had. De lineaire vormen van de kubistische woning contrasteren mooi met de warme sferen en de natuurlijke materialen die gebruikt zijn. Ook de tuin is van alle luxe voorzien.

Architect:


Cees Bongers - Bongers Architecten BV

Steensoort:


Rocks Rustieke Lei

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

  -Gevonden in categorie: RocksWis filters
 • Rocks Ibiza. Binnen- en buitenmuur. 76
 • 73
 • Steenstrips buiten. 89
 • Steenstrips muur met Rustieke lei en boomstam 47
 • Rocks Steenstrips plint van het huis. 58
 • Rocks Steenstrips van puur Natuursteen (beperkt in dikte)) voor de wand. 33
 • Aannemingsbedrijf J. van der Windt 52
 • Zikkiz Steenstrips voor terras en wand 21
 • Natuurstenen wandbekleding brokken - chalet. - Rocks Grey Steenstrips 30
 • 15
 • Rocks Melan. Buitentoepassing. Ook hoekstukken verkrijgbaar. 44
 • Brug met natuurstenen rocks. 11

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.