Prachtige woning aan het water met Steenstrips

Vakantievilla Steenstrips

De wow-factor wordt hier zeker gehaald. Mooie toepassing van Cascata GT Steenstrips met een zandbeige voeg. Een geweldige combinatie met de zwarte details en het rieten dak.

Vakantievilla – Steenstrips

Lees meer

Smaakvolle gevelbekleding

Cascata GT Steenstrips

Gelegen bij de Terkaplester- en Terhornsterpoelen (jawel dit ligt in Nederland) is deze bijzondere vakantievilla gebouwd. De muren zijn bekleed met de unieke Geopietra Steenstrips (Cascata GT met een zandbeige voeg). Het ambachtelijke zetwerk is uitgevoerd door John van Ultrabad en zijn mensen. Het huis is een ware eyecatcher bij aankomst en is nog maar net opgeleverd op het moment dat ik langs kom.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Karaktervolle Gevelbekleding

‘Kom snel verder’,  zegt Astrid. ‘Gelukkig schijnt de zon. Je kun je nog even op de boot stappen van de buren.’ Tuurlijk, hoe had ik het mij ook kunnen voorstellen. Hoe fantastisch. Voor ik het weet, zit ik op de boot van de buurjongens en krijg ik – dankzij Astrid – haar enthousiasme – het beste zicht op de villa. En dat is overweldigend mooi. Het golvende water zorgt dat ik mij goed moet vasthouden en met moeite plaatjes kan schieten, maar ik weet mij staande te houden en het is gelukt. Vanaf het meer zie je de perfectie en professionaliteit in aanpak; alles is in evenwicht: een schitterende rieten kap, mooie karaktervolle gevelbekleding en houten details. Astrid en Erik hebben al veel langer een vakantiehuis aan de Friese meren. Het beviel hen dermate goed dat nieuwe grond met een oud huisje op dit zeer bijzonder plekje werd aangekocht. De plannen waren om er totaal iets anders op te bouwen. ‘Jullie krijgen een 9,5’, zegt ze. ‘Wij zijn ontzettend blij hoe jullie ons geholpen hebben, juist ook op momenten dat het voor ons minder makkelijk was in het bouwproces’. Het is voor mij een onvergetelijke ervaring geworden op de dag dat ik hier foto’s maak. Ik geniet nog even na op de net ingerichte loungebank. Met een mok cappuccino en bonbon, kijk ik weg naar het fantastische uitzicht en ik heb natuurlijk totaal geen zin meer om weg te gaan. Het wordt in ieder geval een uitdagend punt voor mijn nieuwe wishlist!

Natuurlijke buitenmuren woning.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.