deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Landelijke woning

Steenstrips, zwarte accenten en een rieten kap. Dit maakt de woning tezamen met het stucwerk tot een bijzonder mooi plaatje. Een waar succes!

Landelijke woning

Lees meer

Geopietra muurstenen bij een landhuis

Landhuis in Lunteren

In Lunteren ligt dit prachtige landhuis. De natuurstenen gevel is gecombineerd met een rieten dak. Een bijzonder en unieke combinatie, die goed uit heeft gepakt!

De bruine robuuste kleur van de natuurstenen gevel is goed afgestemd op de kleur van het rieten dak. Dit zorgt voor een mooi en natuurlijk exterieur. Bovendien heeft deze woning zwarte, industriële accenten.

Geopietra muurstrip

De Geopietra Steenstrips die is gebruikt voor de gevel, is de Toce. Kenmerkend voor deze steen is de rechtlijnige, dunne vorm. Dit maakt de steen ideaal voor moderne projecten. Echter kan de steen ook heel goed toegepast worden bij traditionele of landelijke projecten. Dankzij de verschillende kleuren van deze Steenstrips en de verschillende manieren van voegen. Er kan bijvoorbeeld vol of uitgediept gevoegd worden en er kan een brede en smalle voeg gebruikt worden.

Landhuis met rieten kap met Steenstrips Toce

Landhuis met Toce Steenstrips

Gevelsteen modern en landelijk

De voeg van dit project is minimaal en verdiept gehouden. Dit draagt bij aan het moderne accent. En uiteindelijk is er gekozen voor een donkere voeg. Deze kleur voeg past goed bij de kleur van de deuren, de raamkozijnen en de zwarte lampen bij de entree. De gevelsteen heeft een bruin/grijze kleur die is afgestemd op de kleur van het rieten dak. Het rieten dak, de kleur van de steen en de sfeer van boerderij geven de woning een natuurlijke uitstraling. De Geopietra Toce gevelstenen zijn gezet door het zetbedrijf Stone DSGN. Léon van Ballegooijen heeft samen met zijn team deze prachtige wand opgeleverd.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Stijlvol exterieur met natuursteen

In dit project komen dus verschillende stijlen samen. De donkere accenten van de woning en de rechtlijnige vorm van de Natuursteen realiseren een strakke en moderne look. Echter, de bruine kleur van de Natuursteen en het rieten dak geven de woning juist een landelijke look. Op deze manier zijn twee verschillende stijlen op een stijlvolle manier met elkaar gecombineerd. Daarnaast staat dit landhuis in een omgeving met veel natuur. Door de natuurstenen gevel wordt de woning een geheel met de omgeving.

Gevel met Geopietra Steenstrips Toce

Natuurlijk geheel

Het ultieme succes van deze mooie woning zit in het feit dat deze accenten ook zijn doorgetrokken in het interieur. De inrichting bestaat namelijk uit een donkere vloer en donkere kozijnen. Dit gecombineerd met veel natuurlijke lichtinval, natuurlijke materialen zoals hout en warme accenten. Ook hier zijn dus weer de moderne, strakke stijl en de landelijke, sfeervolle, natuurlijke stijl samengevoegd. Dit leidt tot een mooi en natuurlijk geheel waarbij interieur, exterieur en omgeving perfect op elkaar zijn ingespeeld.

Meer projecten met een Rieten Kap
 • Landhuis met Toce Steenstrips 8
  Landelijke woning

  Prachtig Landhuis met een bruine robuuste natuurstenen gevel, dit zorgt voor een mooi en natuurlijk exterieur.

 • De sfeer van Natuurstenen - muur door villa. 6
  Geopietra: de eyecatcher

  Steenstrips Geopietra binnen-buiten. Plint huis, tuinmuren, schoorsteen, woonkamer. Ontwerp BNLA Architecten

 • Steenstrips gevelbekleding - Cascata. 36
  Vakantievilla – Steenstrips

  Smaakvolle gevelbekleding. Luxe, exclusieve, landelijke strakke stijl. Een fantastisch project met Steenstrips.

 • Villa met Steenstrips 6
  ‘’AA Klasse met een +’’

  Een op hoog niveau afgewerkte villa. In Gooische en Kempische stijl. Een prachtige rieten kap en Natuursteenstrips.

 • Strakke wandbekleding stoer. 16
  Steenstrips maken het af!

  Steenstrips geven een huis het complete gevoel: Houtskeletbouw, Steenstrips verwerkt op gevelisolatie.

 • Steenstrips en stuc. Strak, modern en landelijk. 12
  Steenstrips landelijk strak!

  BN Architecten heeft deze luxe villa ontworpen. Een Rieten kap, stuc, donkere kozijnen en Steenstrips zijn het recept!

 • Blumone MT. Buitenschouw. 6
  Gevels, wanden, Natuursteen

  Architect Wytse de Winter heeft in het ontwerp Steenstrips Blumone toegepast. Het zetwerk is professioneel uitgevoerd.

 • Blumone GP wandbekleding. Overdekt zwembad. Realisatie Roordink Architecten. 8
  Roordink Architecten

  Architect Roordink past vaker Geopietra Steenstrips toe, zoals een muur van een binnenbad en tuinmuren.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.