Villa aan het water

Villa aan het water

Lees meer

Villa aan het water

Geopietra Steenstrips

Dit is “one of a kind”. Uniek te noemen in de villawijk omgeving Amersfoort en aan het water gelegen. Vanaf de brug in de verte is het gehele eindresultaat van de geplaatste Geopietra-muren prachtig te bewonderen. De villa aan het water springt daarmee er tussen de andere huizen uit. De bouwvlek ligt ideaal zeker rekening houdend met de opkomst en ondergang van de zon. En dat is geweldig want dat komt ook het resultaat van onze Geopietra Steenstrips ten goede. Het reliëf van de Steen is extra goed te zien met mooi zonlicht.

Moderno Steenstrip

Deze familie heeft gekozen voor het type Moderno. Mooi passend bij moderne ontwerpen dankzij de langwerpige vormen. Moderno past qua kleurencombinatie daarnaast ook perfect bij de kleur zwart en de houten details. Overigens komen de Geopietra Steenstrips overal terug in het huis. Allereerst de binnenmuur vanaf de keuken tot aan de eettafel.

En dus ook de buitenmuren. Met het eindresultaat is de familie erg blij. Het geheel is zo mooi geworden dat de Steenstrips straks ook weer terugkomen bij de nieuwe veranda in aanbouw.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.