• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    What is 2+4?

Natuurstenen Muren

Lees meer

Gevels en tuinmuren met Rocks Steenstrips

Mooi in het landschap aan de plassen

Deze opdrachtgever heeft in zijn leven veel gereisd en is hierdoor geïnspireerd geraakt als het gaat om Natuurstenen muren. Het huis mocht niet te ibiza-achtig worden. De keuze werd door onze relatie in de showroom vrij snel gemaakt. Voor hem was er geen twijfel. De Natuurstenen muren zijn ambachtelijk gezet en rondom het pand verwerkt. In de toegangsmuren, de gevels, de tuinmuren en zelfs binnen is met de Rocks Brons Rustiek een mooie open haard bekleed.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Natuurlijke muren binnen en buiten

Bij aankomst kun je gewoonweg niet om dit prachtige pand heen. Het is een echte droomvilla. Een korte entree maar de verrassing zit er natuurlijk achter. Een heerlijke grote achtertuin direct aan het meer gelegen. Op het moment dat mijn collega Dennis en ik foto’s maken, was men nog niet zover. Maar er komt ook nog een groot dakterras waardoor er optimale vrijheid wordt gecreëerd om van het mooie uitzicht te genieten. Achter de Natuurstenen muur in de tuin ligt een mooie bootloods. Op de dag van deze fotoshoot scheen de zon optimaal en dan is het toch wel heel speciaal als je op een plek zoals dit in Nederland kunt wonen.
Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 2+7?