Buitenmuren met Steenstrips | WNS architecten

Villa met Natuurstenenplint

  • Steenstrips Geopietra
  • Natuurstenenplint
  • Moderne woning met Natuursteen
  • WNS architecten

Villa met Natuurstenenplint

Lees meer

Villa met Natuurstenenplint

Woning met steenstrips

Een ontwerp van WNS architecten waarbij ervoor gekozen is om de villa met Natuurstenenplint met de Blumone Steenstrips van Geopietra te bekleden. De Steenstrips in combinatie met het stucwerk geven een schitterend contrast weer.

Naast dat de villa met natuurstenenplint is bekleed met Steenstrips is ook de achterzijde van de woning bekleed met de Blumone Steenstrips. Zodra het donker wordt gaan de spots van de woning aan en komen de Steenstrips van Geopietra mooi tot zijn recht. De verlichting zorgt weliswaar voor een soort 3d-effect.

Villa met Natuursteen

De Blumone Steenstrips zijn zowel binnen als buiten toepasbaar en hebben langwerpige vormen. Deze Steenstrips worden veel gebruikt bij landelijke en moderne projecten. De Steenstrips zijn makkelijk verwerkbaar en horen thuis in de top 10 Steenstrips van Geopietra. De Blumone Steenstrips zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en op verschillende manieren te voegen. Denk hierbij aan een overvolle voeg of juist een diep uitgekrabde voeg waardoor de stenen een 3d effect krijgen. Daarnaast is het ook mogelijk om deze stenen koud te plaatsen. Dit houdt in dat de stenen zonder voeg worden geplaatst. Overige delen van de muur worden dan opgevuld met Geofit opvulstukken van Geopietra. Bij deze woning is de Natuurstenenplint met Steenstrips bekleed en is er gekozen voor een lichte voeg.

Architect:


WNS architecten

Steensoort:


Steenstrips Blumone

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.