Natuurstenen wand binnen.

Wand binnenzwembad

Lees meer

Wand binnenzwembad

Ontwerp: Jessica Nijdam

Jessica Nijdam verzorgt al vele jaren interieur- en verkoopstyling via haar bedrijf Jestyle. Afgestudeerd als interieurstylist plant zij in het dagelijks leven vrijblijvend afspraken thuis om opdrachtgevers volop inspiratie te geven en vervolgens wensen en verwachtingen af te stemmen. Ik bezoek één van haar net opgeleverde projecten. De inrichting van een rieten landhuis in de open velden. Ja, oordeel zelf maar!

Wand binnenzwembad

Modern, strak, eigentijds, stoer en veel sfeer. Comfort en daarentegen het gemak van onderhouden. Dit is alles in één zin samengevat als het gaat om dit mooie particuliere binnenzwembad. Met een licht azuurblauwe folie is het zwembad afgewerkt zodat de kleur van het bad intens van kleur wordt door middel van duurzame verwarming wordt het water op temperatuur gebracht en kan men er het hele jaar van genieten. Kleuren die centraal staan zijn Ral 9010. De entree is zelf ontworpen. Mooie industriële details zoals zwart staal en eigen ontworpen deurgrendels. Stoerheid en natuurlijk karakter worden toegevoegd door de bijzondere en exclusieve Natuurstenen wand met Rocks Akkron. Wat mij betreft, kan het plaatje niet beter!

Architect:


Korfker Architecten

Steensoort:


Rocks Akkron

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

  -Gevonden in categorie: RocksWis filters
 • Rocks Ibiza. Binnen- en buitenmuur. 76
 • 73
 • Steenstrips buiten. 98
 • Steenstrips muur met Rustieke lei en boomstam 47
 • Rocks Steenstrips plint van het huis. 58
 • Rocks Steenstrips van puur Natuursteen (beperkt in dikte)) voor de wand. 33
 • Aannemingsbedrijf J. van der Windt 52
 • Zikkiz Steenstrips voor terras en wand 21
 • Natuurstenen wandbekleding brokken - chalet. - Rocks Grey Steenstrips 32
 • 15
 • Rocks Melan. Buitentoepassing. Ook hoekstukken verkrijgbaar. 44
 • Brug met natuurstenen rocks. 11

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.