Wandbekleding Geopietra

Wandbekleding Geopietra

Montepanel is een mooie Steenstrip zonder voeg. Waarbij je de sfeer realiseert van gestapeld Natuursteen. Deze Steen is in meerdere kleuren verkrijgbaar!

Wandbekleding Geopietra

Lees meer

Wandbekleding Geopietra

Binnen en buiten toepassing van Steenstrips

Een drukbezet man, dat is Rob Elmers. Uiteindelijk lukt het om hem aan de telefoon te krijgen om hem te vragen hoe hij ertoe is gekomen om Geopietra in zijn prachtige bedrijfspand van Tramontana te verwerken.

Met een onvervalst Amsterdams accent, krijgen we doeltreffend antwoord op onze vragen. Hij is blij dat hij een alternatief voor het zware natuursteen heeft gevonden, en tegelijkertijd hetzelfde effect heeft weten te behouden.

Keuze Geopietra


“Dit was een vooruitstrevende keuze gezien de, enige jaren geleden nog zeker, relatieve onbekend­heid van dit product. Via internet ben ik op zoek gegaan naar Natuursteen. Om bouw­technische redenen bleek al gauw dat echt natuursteen een te zware belasting zou worden voor de bestaande muren van het pand. Na Natuursteen was Geopietra voor mij de beste keuze om toch mijn doel te bereiken.”

Klik hier voor meer informatie over Geopietra Steenstrips.

Voordelen Geopietra

“Al had ik wel kunnen kiezen voor Natuursteen, dan had ik toch nog Geopietra genomen. Denk aan de snelheid van het leveren. Je weet precies wat je krijgt en het is redelijk snel te verwerken. Ik werd prima geholpen door The Flagstone Company. Op de zeer verzorgde website kreeg ik een goede indruk. Ik werd door de contactpersoon bij onze bouwonderneming ook naar The Flagstone Company doorverwezen. Ik heb producten bekeken in de showroom en ik heb op aanraden van Hellen Eekhof en haar contactpersoon nog wel een aantal referentieprojecten bezocht in België en Frankrijk om zeker te weten dat Geopietra echt dezelfde uitstraling heeft als Natuursteen. Gelukkig kon ik dat goed combineren met mijn zakelijke reizen naar het buitenland. Ik raakte daardoor volledig overtuigd van mijn ideeën voor de wandbekleding.”

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Alternatief Natuurstenen

“Er sprongen twee kwaliteiten uit die ik echt heel mooi vond. Om het goed aan te pakken hebben we de bouwonderneming direct erin betrokken. Zo werd het verhaal technisch gezekerd. Ik vind de Geopietra die ik heb gekozen nog steeds een van de mooiere producten. De andere was ook mooi, maar duurder. Gezien het grote aantal m2 dat er nodig was, hakte ik de knoop door en koos de minder dure. En ik ben nog steeds blij met deze keuze.”

Wandbekleding Geopietra

“Het zetwerk is goed verlopen. Ik heb er niet bovenop gezeten om het te controleren. Het ging vlot en als ik kwam kijken, vond ik dat het er goed uitzag. Het resultaat is prachtig geworden. De kleur en de vormen staan me erg aan. Ik ben blij dat ik een alternatief voor het zware Natuursteen heb gevonden, waarmee ik precies hetzelfde effect tòch heb verkregen. De uitstraling van het pand is gewoonweg schitterend. Dat komt door de optelsom van de keuzes voor het interieur, maar de Geopietra springt wel in het oog. Ik word er nog elke dag blij van.”

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.