Zonnige keuken met Natuurstenen

Zonnige keuken met Natuurstenen

Lees meer

Rocks Steenstrips

Exclusieve haardbekleding

Birgit en Dennis wonen al vele jaren in dit prachtige huis, stijl jaren 30.

Enige tijd geleden hebben zij besloten de keuken te renoveren. Een heel groot plan want alles in aangepakt.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Exclusieve, Natuurstenen haard

Van een nieuwe vloer tot een geheel nieuwe keuken met Natuurstenen, een exclusieve open haard met natuurstenen en al het stucwerk. Het gehele project is uitgevoerd door Alfred Melissen. Als wij dit zo zien, kunnen wij maar één ding zeggen: vakmanschap.

De keuken heeft een mooie houtstructuur en de combinatie met de Rocks Rustieke Lei is perfect. IN de Rustieke Lei zit ook de zwart/grijze kleur wat weer een mooie link maakt met de vloertegels. Alles is op deze wijze perfect op elkaar afgestemd!

Over Rocks Steenstrips

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.