Wat kosten Steenstrips per m2?

De prijs van Steenstrips

Als u onze enorme showroom in Vaassen bezoekt, snapt u dat wij hier geen pasklaar antwoord op kunnen geven. Daarentegen zijn er Steenstrips beschikbaar vanaf 60 euro exclusief BTW per m2. Alles hangt af van het soort Steenstrip dat u kiest. Zo zijn er Steenstrips van pure Natuurstenen maar er zijn ook gereconstreerde Natuurstenen van Geopietra.

Steenstrips Toce buitenmuur

Kosten Steenstrips per m2

Op de vraag “wat kosten Steenstrips per m2” is dus niet eenvoudig een antwoord te geven. Wel kunnen wij daar natuurlijk een visie tegenover zetten. Namelijk bij het bouwen of verbouwen is het belangrijk om de juiste keuzes te maken. En daarbij is het een overweging waard om te bepalen wat de investering wordt voor de WOW-factor. Bij het bouwen, verbouwen en inrichten van het woonhuis, is het prettig om een heerlijke leefsfeer te creëren en daar dragen ons inziens deze Steenstrips enorm aan bij. Daarnaast blijkt uit onze ervaring dat je het aankleden van vloeren, muren en plafonds meestal maar één keer echt goed aanpakt. Maak dus de juiste beslissingen!

Prijstechnisch interessant

Van alle Steenstrips die wij in ons assortiment hebben, zijn de “kosten Steenstrips per m2” het meest voordelig als het gaat om Baksteenstrips en Natuursteenstrips. En het leuke van deze producten is dat het ook bijzonder uitdagend en redelijk eenvoudig is om dit zelf te plaatsen. Lees hiervoor ons verhaal van de Baksteenstrips die wij in onze showroom zelf hebben geplaatst.

Prijzen van Rocks en Geopietra

Geen interesse in Baksteenstrips of Natuursteenstrips? Kijk dan eens naar Rocks of bijvoorbeeld Geopietra. Dit zijn losse Steenstrips. Deze kosten van deze producten liggen gemiddeld tussen de 80 en 140 euro exclusief BTW. En vergeet niet dat daar het zetwerk van de ambachtelijke zetter bovenop komt. Het is echt iets anders en je realiseert met deze unieke Steenstrips een exclusieve en prachtige muur of gevel. Wordt het te duur in de begroting? Schrap dan een muurtje met Steenstrips in jouw plannen. Kies dan bijvoorbeeld één mooie muur van het huis uit die er als contrast uitspringt. Wij raden aan om onze showroom eens snel te bezoeken (5600 m2) in Vaassen of Het Flagstone Magazine aan te vragen!