• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  What is 4+1?

Steenstrips Geopietra

 • Welke kleur Steen zoekt u?
 • Welke vorm?
 • Welke kleur voeg
 • Een steenstrip met voeg of zonder voeg (voegloos)?
 • Visualiseer deze gedachte en zoek de match!

Steenstrips Geopietra

Lees meer
Foto album

Wat is Geopietra?

Deze Steenstrip is geproduceerd en niet van echt te onderscheiden. De Geopietra Steenstrips zijn licht en eenvoudig verwerkbaar. Elke Steenstrip is namelijk een kopie van een echte steen en wordt los verlijmd. Bovendien zijn (met uitzondering van de panelen) combinaties van deze Geopietra Steenstrips onderling mogelijk. Er zijn ongekend veel modellen. Daarom zijn ze onder verdeeld in een aantal categorieën. Dat wil zeggen van Leistenen tot ronde Stenen-keien. Maar zelfs ook rechthoekige Stenen. Tevens leverbaar in 3-7 verschillende kleuren. Iedere Steenstrip heeft bovendien een unieke kleur. Het is hierdoor bijna niet mogelijk eenzelfde Steen in een partij aan te treffen. Het voegmateriaal is overigens in 5 kleuren verkrijgbaar en kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Niet alleen met een fijne, maar juist ook een grove korrel. Geopietra Steenstrips worden veelvuldig toegepast. Vooral als gevel- en wandbekleding, voor buitenmuren en zeker ook voor gevelrenovatie.

Geopietra Steenstrips – Alle voordelen

Met natuurlijke grondstoffen wordt iedere Steen zorgvuldig handmatig gekleurd. Geopietra is een uniek product dat met hoge vakmanschap wordt geproduceerd. Hiermee realiseert u de sfeer van oude Natuurstenen muren zoals in het buitenland. Na het plaatsen, bereikt de Sierlijke Strip zijn volmaaktheid en wordt Geopietra een onnavolgbaar product. Het plaatsen van Geopietra Steenstrips leidt tot een massief ogende Natuurstenen muur waar men meer dan trots op kan zijn. Het is geschikt voor binnen en buiten.

Keukenwand Moniga Steenstrips.

1. Steenstrips geschikt voor isolatie!

Deze gereconstrueerde Steenstrips zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen en zijn vrijwel op iedere ondergrond (ook op isolatie) te verwerken. The Flagstone Company heeft een unieke samenwerking met Strikolith voor verwerking van deze materialen op isolatie. Waarbij er systeemgarantie geldt mits men deze producten conform de handleiding installeert. Vraag het Abitasistema boek bij ons aan!

2. Licht in gewicht

Geopietra Steenstrips wegen gemiddeld 35 tot maximaal 50 kilo per m2. Dit in vergelijking met een Natuurstenen muur welke vaak het gewicht van 600 tot 700 kilo per m2 bereikt. Vanwege het lage gewicht kan de Geopietra ook op lichte ondergronden. Bijvoorbeeld: warmte isolerende systemen, gipsplaten, cement, geïsoleerde staalplaten en bewegelijke structuren worden gezet. In sommige gevallen in combinatie met een benodigde voorbewerking. Er zijn geen beperkingen bij hoogbouw. In principe zijn er geen extra maatregelen nodig zoals extra fundamenten of bijzondere aanpassingen.

Badkamer wand met Steenstrips

7. Kleurvast

Voor de kleuring van Geopietra Stenen gebruikt men alleen pigmenten op basis van permanenten mineraaloxiden. Door dit bijzondere proces stabiliseert de kleur binnen 2-6  maanden (het droogproces van de Steen wordt bij de productie en verpakking vertraagd voor een optimale hardheid – dit staat het direct verwerken niet in de weg).  Zelfs na jarenlange invloed van weersomstandigheden zijn geen ongewenste kleur-veranderingen waar te nemen.

8. Ecologisch

De Geopietra Steenstrip bestaat uitsluitend uit natuurlijke bestandsdelen. Daarmee is dit product in staat de esthetische charme van Natuursteen tot enkele centimeters te reduceren. Het draagt tevens bij aan het behoud het milieu en het landschap door beperking van natuursteen-winning. Geopietra zet zich in voor milieuwaarde en bouwtradities. Daarnaast streeft men gelijktijdig naar wooncomfort en energie-efficiëntie. Geopietra Stenen zijn uitsluitend opgebouwd uit natuurlijke materialen zoals vulkaansteen en cement. Het materiaal wordt gedroogd (niet gebakken).

9. Praktisch en snel

Geopietra is ten opzichte van puur Natuursteen, eenvoudig in verwerking. Het materiaalverbruik is gemakkelijk te calculeren zonder veel verlies. Het plaatsen van Geopietra is realiseerbaar met weinig en eenvoudig gereedschap. Geopietra steenstrips worden in stevig karton verpakt. Het materiaal laat zich gemakkelijk op de bouwplaats en op steigers transporteren. Na het gedane werk hoeft men enkel het karton en de lege cement- en mortelzakken af te voeren.

10. Geloofwaardig en natuurlijk

Geopietra produceert de meest geloofwaardige, ecologische, gereconstrueerde Natuursteen (voor de wand) ter wereld. Welke in absolute perfectie met natuurlijke grondstoffen is na gemaakt. Niet alleen de technologie van de vorm maar ook het unieke ontwikkelingsproces, maken Geopietra tot een uniek product. Daarbij komt het zorgvuldige handmatige arbeidsproces en het proces van uitharden van de steen. Iedere steen (model) wordt vanuit echte Europese natuursteenvoorbeelden in een grote variatie ontwikkeld. Van het model P03 Botticino zijn bijvoorbeeld 600 verschillenden mallen vervaardigd. Daarnaast is dit type in 7 verschillende kleurtinten verkrijgbaar. Vervolgens combineert de steen zich makkelijk met diverse andere soorten. En dan hebben we nog niet over de diverse voegmogelijkheden gesproken! Ieder model heeft speciale hoekdelen, die de muur drie dimensionaliteit toekennen. Hierdoor bootst men exact het uiterlijk van een wandbekleding met draagconstructie uit de natuursteen na.

11. Hoge esthetische en emotionele waarde

Geopietra biedt de mogelijkheid om de ontwerpen van architecten en persoonlijke woonwensen naar grote tevredenheid te verwerkelijken. Geopietra draagt absoluut bij aan een prettige woon- en leefsituatie. Er zijn grote technische voordelen en absolute compatibiliteit met moderne gangbare materialen en bouwsystemen. Mede door het bijzondere karakter en emotionele kracht, biedt Geopietra de mogelijkheid een uniek werk tot stand te brengen. Alsook een persoonlijke woonvisie te realiseren. Dat wil zeggen het uitdrukken van eigen creativiteit.

Geopietra Steenstrips kopen
 • Steenstrips Blumone Geopietra Keuken. 76
  Isolatie
 • Cascata steenstrips kleur GT. Wandebekleding voor binnen én buiten. 106
  Isolatie
 • steenstrips bij moderne woning 69
  Isolatie
 • Steenstrips Moderno Haard. 57
  Isolatie
 • Natuurstenen muur - sfeer van brokken steen. 24
  Isolatie
 • Steenstrips in luxe keuken 56
  Isolatie
 • Golfclub Vianen - Steenstrips. 48
  Isolatie
 • Steenstrippen in de kamer. 24
  Isolatie
 • steenstrips op de gevel 56
  Isolatie
 • Steenstrips buitengevel. 40
  Isolatie
 • Wandbekleding woonkamer exclusief. 74
  Isolatie
 • Restaurant met wandbekleding van Steenstrips. 48
  Isolatie
 • Steenstrips buiten voegloos 35
  Isolatie
 • 42
  Isolatie
 • Graffio Steenstrips kleur FM voor gevels. 11
  Isolatie
 • Wandbekleding van Steenstrips in sfeervolle ruimte 11
  Isolatie
 • Morsone Steenstrips voor op de wand 5
  Isolatie