Open haard met Steenstrips

Steenstrips Geopietra ®

 • Welke kleur Steen zoekt u?
 • Welke vorm strip?
 • Welke kleur voeg?
 • Een Steenstrip met voeg of zonder voeg (voegloos)?
 • Visualiseer deze gedachte en zoek de match!
 • Geschikt voor verwerking op isolatie!

Steenstrips Geopietra

Lees meer

Geopietra Steenstrips kopen

  -Gevonden in categorie: GeopietraWis filters
 • Steenstrips Blumone Geopietra Keuken. 156
  Isolatie
 • Bouwbedrijf: Bouwbedrijf Homan - Architect: Bureau Authentiek - Fotograaf: Studio HOD 130
  Isolatie
 • Cascata steenstrip wandbekleding keuken | Fotografie: Arjo van der Graaf 159
  Isolatie
 • Een buitenlandse sfeer voor de schitterende veranda - Deze Steenstrips koop je in Vaassen 89
  Isolatie
 • Luxe Kubistische villa met een Geopietra Moderno. Copyright: The Art of Living 157
  Isolatie
 • Natuursteen Loolaan Apeldoorn gevelbekleding. 69
  Isolatie
 • buitenmuren met steenstrips, ambachtelijk zetwerk StoneDesign Leon van Ballegooijen 136
  Isolatie
 • Cassaga Steenstrips voor buiten 8
  Isolatie
 • Luxe keuken wandbekleding - Moniga Steenstrips. 92
  Isolatie
 • Moderne villa met Steenstrips | BAAS architecten 37
  Isolatie
 • Steenstrips Cimone van Geopietra in de overkapping buiten - veranda 26
  Isolatie
 • Valdostano Steenstrips Geopietra. 75
  Isolatie

Foto album

Geopietra Steenstrips mogelijkheden

De Steenstrips van Geopietra zijn leverbaar in 3-7 verschillende kleuren. Iedere Steenstrip heeft bovendien een unieke kleur. Het is hierdoor bijna niet mogelijk eenzelfde Geopietra-Steen in een partij aan te treffen. Het voegmateriaal van Geopietra is overigens in 6 kleuren verkrijgbaar en kan op meerdere manieren worden afgewerkt. Niet alleen met een fijne, maar juist ook met een grove korrel. Geopietra Steenstrips worden veelvuldig toegepast. Vooral als gevel- en wandbekleding. Daarnaast ook voor buitenmuren en voor gevelrenovatie. Geopietra heeft een zeer hoge emotionele en esthetische waarde. De verwerking van Geopietra Steenstrips is uitdagend. Het resultaat verbluffend! Het ziet en voelt namelijk als echte Natuursteen en dan is het zelfs nog mogelijk om de kleur en de vorm te kiezen. Oude details zoals dichtgemetselde ramen, houten draagbalken, trekijzers etc. kunnen toegevoegd worden voor een optimaal resultaat.

Logo GeopietraGeopietra Steenstrips – Nederland en België

Geopietra is een uniek product dat men met hoge vakmanschap produceert. Met natuurlijke grondstoffen kleurt men zorgvuldig iedere Steen handmatig.  Hiermee realiseert u vervolgens de sfeer van oude Natuurstenen muren.

Na het plaatsen, bereikt de sierlijke Strip zijn volmaaktheid en wordt Geopietra een onnavolgbaar product. Het plaatsen van Geopietra Steenstrips leidt tot een massief ogende Natuurstenen muur waar men meer dan trots op kan zijn. Het is geschikt voor binnen en buiten. Wij hebben een unieke samenwerking met Geopietra en zijn het aanspreekpunt voor Noord-Europa.

Buitengevel bekleed met de Alberese Steenstrips van Geopietra

Steenstrips geschikt voor isolatie!

Deze gereconstrueerde Geopietra Steenstrips zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen en verwerkt men vrijwel op iedere ondergrond. The Flagstone Company heeft een unieke samenwerking met Strikolith voor verwerking van deze materialen op isolatie. Waarbij er systeemgarantie geldt mits men deze producten conform de handleiding installeert. Lees Abitasistema!

Licht in gewicht
Geopietra Steenstrips wegen gemiddeld 35 tot maximaal 50 kilo per m2. Dit in vergelijking met een Natuurstenen muur welke vaak het gewicht van 600 tot 700 kilo per m2 bereikt. Vanwege het lage gewicht kan de Geopietra als Steenstrips buiten ook op lichte ondergronden. Zoals bijvoorbeeld op warmte isolerende systemen, gipsplaten en cement. Maar kan ook op geïsoleerde staalplaten en bewegelijke structuren worden gezet. Overigens wel in sommige gevallen in combinatie met een benodigde voorbewerking. Er zijn geen beperkingen bij hoogbouw. In principe zijn er geen extra maatregelen nodig zoals extra fundamenten of bijzondere aanpassingen.

Steenstrips met thermische traagheid
Aan de hand van experimenten (structuur en porositeit) is het perfecte evenwicht op warmte-isolatie vastgesteld. Namelijk tussen bestendigheid en thermische traagheid voor het plaatsen van Geopietra Steenstrips. De wandbekleding van Geopietra elimineert plotseling optredende temperatuurswisselingen. Geopietra heeft dus lange “aanname- en afgifte-tijden”. Zoals uit een in Oostenrijk doorgevoerd vuurexperiment voor Abitasistema (EPS-isolatie) blijkt. Tijdens het onderzoek met Geopietra beklede EPS-isolatieplaten is er namelijk geen structurele schade opgelopen. Gedurende een half uur werd Geopietra op isolatie aan een vuur van 900 graden blootgesteld.

Steenstrips badkamer gemaakt met Geopietra Blumone

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Beperkte dikte
Geopietra Steenstrips hebben een gemiddelde dikte van 3 tot maximaal 7 cm. Daardoor is het makkelijker om deze gereconstrueerde natuursteen te verwerken. Ondanks deze dikte blijft een optisch, functioneel en spectaculair resultaat van een natuurstenen muur behouden voor binnen- en buitengebruik. Door de reductie in dikte spaart men ruimte binnen het project uit.

Vorstbestendigheid
De Geopietra Steenstrips voor binnen en buiten zijn vorstbestendig en getest op bestendigheid waaronder extreme weersomstandigheden. De strips met de sfeer van Natuursteen past men overal toe. Niet alleen in gebieden van Alaska maar juist ook in Zuid-Europa. Door de technische evolutie is het plaatsen van Geopietra Steenstrips op isolatie heden ten dage mogelijk. Dankzij de verbetering van gewicht en de thermische traagheid. Wij hebben hiervoor een unieke samenwerking met Strikolith, leverancier van gevelisolatiesystemen.

Blumone Steenstrips in de keuken.

Praktisch en snel
Ten opzichte van puur Natuursteen, is Geopietra eenvoudig in verwerking. Het verbruik van deze Steenstrips is gemakkelijk te berekenen zonder veel verlies. Geopietra is in stevig karton verpakt. De losse strips laten zich daardoor goed op de bouwplaats en steigers transporteren. Na het gedane werk voert men enkel het karton en de lege cement- en mortelzakken af.

Geloofwaardig en natuurlijk
Geopietra produceert de meest geloofwaardige, ecologische, gereconstrueerde Natuursteen (voor de muur) ter wereld. Welke in absolute perfectie met natuurlijke grondstoffen is na gemaakt. Niet alleen de technologie van de vorm, maar ook het ontwikkelingsproces. Dit maken de Steenstrips van Geopietra tot een uniek product. Daarbij komt het zorgvuldige handmatige arbeidsproces en het uitharden van de steen. Vanuit echte Europese natuursteenvoorbeelden worden de stenen in een grote variatie ontwikkeld.

Steenstrips bij de open haard - cascata. Copyright: The Art of Living, Dré Wouters. Ontwerp 01 Architecten.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.