• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  What is 7+9?

Lijm, Voeg en Voorstrijk

Geocoll – Lijm

Geocoll

Superlijm van Geopietra

Bekijk alle foto's

Geocoll is de geschikte lijm voor producten van Geopietra. U gebruikt de lijm 1 dag te voren als voorstrijk. Deze lijm is ontwikkeld voor het verlijmen van gereconstrueerde stenen. De lijm bevat bijzondere bindmiddelen wat de stabiliteit, hechtsterkte en verwerkingskwaliteiten bevorderd (geen vertikale verschuiving en goede mechanische eigenschappen). Het vergemakkelijkt aanzienlijk het werk van de bezetter. Meng Geocolll met voldoende water totdat een homogene specie is bereikt. Volg daarbij de werkinstructie. Houdt u rekening met klimaat en temperatuur van de ondergrond, omgeving en gebruikstijd, absorptievermogen van de ondergrond ( In ieder geval is het aan te raden om de vereiste specie te verkrijgen – het 10 minuten te laten rusten en het opnieuw te mengen voor gebruik. U brengt zowel lijm op de muur alsop de Steenstrip aan. De Steenstrip dient volledig en dik te worden ingezet. Zorg ervoor dat er geen lijm aan de voorkant van de steen terecht komt. Het is het beste om schoonmaken te voorkomen. Gemiddeld verbruik van de lijm: 9 kilo per m2. 1 zak Geocoll weegt 25 kilo.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte

Geocoll – Lijm

Eigenschappen
 • Cementgebonden
 • Makkelijke en populaire lijm
 • Normale droogtijd
 • Aanmaken met water
 • Per 25 kilo

Geocoll – Lijm

 • Zorg voor een geschikte, dragende en vlakke ondergrond. Zo kiest u buiten bijvoorbeeld voor een betonnen muur. Voorkom optrekkend vocht. Door bijvoorbeeld onder het maaiveld de ondergrond in teren. En gebruik daarbij een glasvezelnet om verstoringen van optrekkend vocht te voorkomen. Geocoll is een flexibele lijm. Met name toegepast voor Geopietra producten en baksteenstrips.


  Lees meer

 • Baksteenstrips zijn op veel manieren toe te passen. Ze worden zowel binnen als buiten gebruikt. Is uw wens modern, verouderd of juist industrieel? Dan kunt u zich met de baksteenstrips volledig uitleven! Deze steenstrips zijn in allerlei soorten, kleuren en maten verkrijgbaar.


  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 5+9?