• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  What is 7+4?

Rocks Oranje

Karaktervolle Natuurstenen voor de tuinkamer. “Ambachtelijk zetwerk”, zegt Tony. “Vooral het uitzoeken van deze mooiste Steenstrips en ze in verband plaatsen. Deze natuursteen puzzel is helemaal iets voor ons”.
Bekijk nu alle mogelijkheden voor dit soort muren!

Rocks Oranje

Rocks Oranje

Rocks Steenstrips

Bekijk alle foto's

Vlakke gebroken Natuurstenen – De sfeer van Zuid-Europa!
Mooie losse stukken in de kleur Oranje, met hier en daar een lichtgrijze kleurnuance. Deze Steenstrips zijn zeer dun, slecht 1-3 cm dik. Hierdoor zowel binnen als buiten perfect toepasbaar. U kunt daarnaast kiezen voor verschillende voegmogelijkheden, denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een volle voeg of een terugliggende voeg. Met deze Rocks realiseert u binnen korte tijd een muur die qua uitstraling niet verschilt van een gestapelde muur. De Stenen van Rocks Oranje zijn qua vorm wat langwerpig. Dit kan uw binnen- of buitenmuur een strakke of juist rustieke uitstraling geven. De wijzige van voegen en de kleur voeg maken het verschil. Wij kunnen u dit aan de hand van voorbeelden eenvoudig uitleggen in onze showroom. Er is een voorbeeldmuur te zien met deze Rocks Oranje (gevoegd met een lichte voeg). Ook is het mogelijk om deze Rocks verder in het werk te bekappen. Het uiteindelijke resultaat is het kunstwerk van de zetter!
Losse meter verkoop mogelijk, meerprijs bedraagt 4 euro per m2 excl. BTW.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte

Rocks Oranje

Rocks Steenstrips

Eigenschappen
 • Structuur: Losse kwartsietstenen met rechtere strakke vormen
 • Dikte: ca. 1-3 cm
 • Verwerking: Eenvoudig door de vlakke achterzijde!
 • Vorstbestendig: Ja, zowel binnen als buiten toepasbaar
 • Gewicht: ca. 40 kg per m2
 • Kleur: Warme kleuren, overwegend Oranje met licht grijze kleurnuances
 • Hoekstukken: Zijn verkrijgbaar!

Rocks Oranje

Rocks Steenstrips

 • Rocks Steenstrips vragen om specialisme en kennis als het gaat om het zetwerk. Hierdoor is het van belang dat bij het uitvoeren van het zetwerk, er voldoende ambacht en kennis is. Ook gezonde interesse in het product is een absolute voorwaarde. Daarbij is het voor de zetter belangrijk dat er voldoende tijd wordt ingepland om het zetwerk optimaal uit te voeren. De omstandigheden dienen optimaal te zijn (bereikbaarheid, weer en temperatuur).


  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 8+1?