Steenstrips Alpe

 • Deze Steenstrips leggen een link met de bergdorpen in Italië
 • Uitstraling van deze Steen is karaktervol
 • Vaak gebruikt als contrast op de muur
 • Het mooist gevoegd met Zandbeige of Toscaanse voeg
 • Er zijn verschillende formaten Steenstrips in het palet
 • De kleuren van de Steenstrips zijn gemêleerd
 • Geopietra Steenstrips: geschikt voor verwerking op isolatie

Steenstrips Alpe

Steenstrips Alpe

Steenstrips Geopietra

Steenstrips met een beperkte dikte en de sfeer van het Buitenland. Meerdere voegkleuren zijn mogelijk. Beleef Zuid-Europa in uw huis!

Bekijk alle foto's

Unieke wand- en gevelbekleding voor binnen en buiten!

Geopietra Alpe Steenstrips  deze Steenstrips is samengesteld uit meerdere soorten en komt veel voor in het landschap van Italië. Dit betekent dat wij ze vaker terugzien in Italië en Oostenrijk op huizen, woningen en villa’s. Deze kleurrijke maar zeker toch ook natuurlijke Steenstrip is heel mooi bij hout zoals stoere eiken balken. Deze Steenstrips van Geopietra zijn geschikt voor gevelbekleding en wandbekleding binnen en buiten. De Muurstrippen zijn makkelijk verwerkbaar omdat ze licht zijn in gewicht en kunnen goed toegepast worden bij traditionele, maar zeker ook moderne projecten. Het gaat hierbij om een handgemaakte Steenstrip.

Gereconstrueerde Natuursteenstrips

Dankzij de opmerkelijke technische kwaliteiten kan deze gereconstrueerde Steen van Geopietra gebruikt worden zelfs in situaties waar Natuursteen moeilijk blijkt te zijn of niet efficiënt is. Het gaat om de meest geloofwaardige gereconstrueerde Natuursteen ter wereld! Al vele relaties gingen u voor. Indicatie zetwerk: een gespecialiseerde zetter kan ongeveer 7-10 m2 per dag plaatsen. Dit is indicatief en afhankelijk van het project Deze Steenstrips worden meestal geplaatst met voeg. Er zijn 6 voegkleuren verkrijgbaar. Bij kleine leveringen geldt een ordertoeslag van 52,50 euro excl. BTW. In onze showroom is een grote wand met deze Steenstrip bekleed. De moeite waard om snel te komen kijken.  Voor het koud plaatsen kunt u tegen meerprijs kleine opvulstukjes bestellen, genaamd Plus Murogeopietra.

 

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Steenstrips Alpe

Steenstrips Geopietra

Eigenschappen
 • Vernieuwend: Steeds vaker toegepast als wandbekleding
 • Geloofwaardig: Niet van echt te onderscheiden
 • Esthetisch: Hoge emotionele waarde welke bijdraagt aan een prettige woon- en leefsituatie
 • Isolatie: Geschikt voor verwerking op isolatie
 • Vorstbestendig: Geschikt voor buiten
 • Kleurvast: Het product bestaat meer dan 50 jaar
 • Duurzaam: Basismaterialen zijn natuurlijke bestanddelen
 • Praktisch en snel: In vergelijking met Natuursteen sneller plaatsbaar
 • Beperkte dikte: Ongeveer 3-7 cm + lijmdikte
 • Binnen en buiten: Geschikt voor interieur en exterieur
 • Therm. traagheid Lange aanname- en afgifte-tijden
 • Luchtdoorlatendheid De wand blijft ademen
 • Licht in gewicht: Gemiddeld 45 kilo per m2.
Steenstrips Alpe

Steenstrips Geopietra

Download de handleiding.
Lees zorgvuldig alle informatie. Zoveel handige tips. Bij vragen, neem contact met ons op.

Nederlands
Engels
Duits
Frans
Italiaans
Brochure

Gebruik de texture van de Steenstrip
En maak de mooiste ontwerpen!

BIM Textures – profielen

 • Het (zelf) plaatsen (bevestigen) van Geopietra Steenstrips is bijzonder leuk om te doen. Wij geven u enkele belangrijke adviezen voor montage. Hiermee realiseert u een mooie muur met wandbekleding. Twijfelt u, bel ons dan of kom langs. Een team met professionele adviseurs helpt graag. Zorg voor een ondergrond welke voldoende dragend en geschikt is. Ten tweede werk volgens de Regels der Bouwkunst. De ondergrond voordat u de Geopietra Steenstrips plaatst, dient cementgebonden te zijn. Dit betekent dat u op de ondergrond verder werkt met een cementgebonden lijm. Lees overige tips voor het monteren en plaatsen van Geopietra Steenstrips verderop deze pagina.
  Lees meer

 • Zorg voor een geschikte, dragende en vlakke ondergrond. Zo kiest u buiten bijvoorbeeld voor een betonnen muur. Voorkom optrekkend vocht. Door bijvoorbeeld onder het maaiveld de ondergrond in teren. En gebruik daarbij een glasvezelnet om verstoringen van optrekkend vocht in de Stenen wand te voorkomen.
  Lees meer

 • De esthetische en functionele waarden van het voegsel voor de Geopietra Steenstrips zijn meer dan belangrijk.
  Lees meer

 • Een compleet nieuwe toevoeging van Geopietra zijn de Murogeopietra Plus muren. Dit zijn samengestelde muren, bestaande uit Geopietra, de Geocoll Lijm en Geofit. Hiermee biedt Geopietra dé oplossing om de mooiste, koud-geplaatste muren te creëren. De nieuwe Plus formule maakt de afwerking van een koud geplaatste muur helemaal af door de GeoFit vulstukken.
  Lees meer

 • In het assortiment van Geopietra zijn hoekstenen verkrijgbaar. Bouwtechnisch gezien wordt soms voor een toevoeging van extra grote hoekstukken gekozen. Dit is mogelijk als men bijvoorbeeld 2 soorten mengt. Naast buitenhoeken, kunt u de hoekstukken ook toepassen bij ramen en deuren, mits daar voldoende ruimte voor aanwezig is.
  Lees meer

 • Bij plaatsen van Geopietra of Rocks Steenstrips komen de installatiedozen voor een wandcontactdoos of schakelaar vaak te diep te zitten om nog geplaatst te kunnen worden. Bovendien kennen deze Stenen een grillig en onregelmatige oppervlakte. Aan de hand van deze foto's laten we u de beste aanpak zien.
  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.