Baksteenstrips – keuken

Baksteenstrips – keuken

Lees meer

Baksteenstrips keuken foto's

Baksteen, loft, vintage
Mooie loftmuren, vintage accessoires en groene planten. Dit is het beeld van heden. Bekijk de vele toepassingen en inspiraties. The Flagstone Company levert Baksteenstrips in vele kleuren en formaten. En wilt u voorbeelden in het echt zien? Wij hebben een grote showroom in Vaassen, vlakbij Apeldoorn. Kom zeker langs!

Bakstenen muur maken

Lees alles over het maken van Bakstenen muren. Vooral leuk om zelf te doen. Belangrijk is om de ondergrond waar de Bakstenen in de keuken worden geplaatst, eerst goed te beoordelen. Namelijk onder andere op draagkracht en geschiktheid. Werk altijd conform de regels der bouwkunst.

Beschilderen van Bakstenen

Alle informatie over mogelijkheden van plaatsen tot het beschilderen van Bakstenen. Want oude industriële muren bevatten vaak een logo. Door middel van een diaprojector zou je een logo eenvoudig op de muur kunnen schilderen. Gebruik dan met name twee hoofdkleuren: namelijk wit en zwart voor de schaduw. Acrylverf volstaat!

Baksteenstrips Keuken

Een oude stenen muur voor in de keuken maakt u eenvoudig met onze Baksteenstrips. Met een beetje uitleg en onze beste voegmaterialen lukt het zeker om een industriële muur te maken voor in de keuken. Het mooie van ons voegmateriaal Geobi is dat het eigenlijk altijd goed gaat. Want bij een industriële muur met Baksteenstrips komt het niet zo nauw. De Bakstenen komen in principe nat uit de doos. Maar je kunt ze wel direct verlijmen. Aansluitend als alle Steenstrips geplakt zijn, kan er gestart worden met het voegen van Bakstenen.

Baksteenstrips in de keuken - industriele muur met baksteen

Bakstenen muur

Ieder seizoen zijn er nieuwe trends. Maar de bakstenen muur blijft nog steeds aan populariteit winnen. Het is nog steeds een hit. Wij zien als – Flagstone Company – mensen steeds vaker een oude muur nabootsen met Baksteenstrips. En het leuke is dat steeds vaker relaties overtuigd worden een “Bakstenen muur te metselen”. Een muur met Bakstenen plaats je met weinig middelen zelf. Natuurlijk is het daarbij belangrijk om de ondergrond goed te beoordelen op beschikbaarheid en draagkracht. In sommige gevallen zijn onze relaties op zoek naar een zogenaamde “bakstenen muur wit”. In dat geval wordt de muur met Baksteenstrips meestal achteraf gesaust. Een bakstenen muur binnen of buiten? Alles is dus mogelijk!

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.