Tuinmuur moderne woning.

Geopietra Tuinmuren:

 • Sfeervol accent in de tuin
 • Zelf plaatsen of door een ambachtelijke zetter
 • Talloze kleuren en soorten
 • De sfeer van Puur Natuursteen
 • Steenstrips met een beperkte dikte.

Geopietra – Tuinmuren

Lees meer

Steenstrips in de Tuin - Foto's

Buiten- en tuinmuren
Geen tijd en zin om zware tuinmuren met natuurstenen te bouwen of metselen? Dan is het werken met Steenstrips van Geopietra mogelijk de oplossing. Want dit zijn Steenstrips in de tuin met een beperkte dikte wat het bouwen van een tuinmuur makkelijker maakt. Kijk eens naar de volgende foto's met muren. Daarbij is het goed om te weten dat u ook de afdekkers voor de tuinmuur bij ons kunt kopen. Hieronder vindt u veel voorbeelden van muren en tuinontwerpen.

Natuurstenen muur metselen?

Met de Geopietra Steenstrips in de tuin is het niet nodig om een tuinmuur met Natuurstenen te metselen. Wel is er voor de scheidingswand of schutting een geschikte, draagkrachtige en cementgebonden ondergrond voor de Steenstrips nodig. Een dragende muur zoals bijvoorbeeld een betonmuur op fundatie. Maar u kunt ook voor de afscheiding een tuinmuur opmetselen met afgekeurde bakstenen die weinig vocht opnemen.

Verwerking van Steenstrips

Verwerking op een houten tuinmuur is niet mogelijk. Als u bang bent voor het aantrekken van vocht, zorg dan dat de onderkant van de tuinmuur dicht geteerd is. Aansluitend gebruikt u een glasvezelnet op die plaats met pluggen. Daarna strijkt u de muur voor met de lijm van de Geopietra Steenstrips. En kan het plakken met Steenstrips met een beperkte dikte beginnen.

Tuinmuren van Natuursteen

Steeds vaker worden natuurstenen toegepast in de tuin. Niet alleen voor kleine muurtjes en plantenbakken. Juist ook als afrastering, als keermuur of als tuinafscheiding. Met het maken van een dergelijke buitenmuur kiest men ook vaak ervoor om de gelaagdheid van de natuurstenen uit te lichten. Het uitlichten van deze 3d Steenstrips zorgt voor een bijzonder diepte effect. En het wordt er ook nog gezelliger van. Verlichting van de Steenstrips in de tuin zorgt voor extra sfeer. Het wordt een echte eyecatcher.

Tuinmuur met Steenstrips buiten - Luxe villa met Rieten kap

Afdekkers voor tuinmuren

Een muur met Natuursteen is daarnaast onderhoudsvriendelijk. Of het nu gaat als tuinidee voor een kleine of grote tuin. Dat maakt natuurlijk met dit soort tuinmuren niet uit. Deze toepassing van tuinmuren kan feitelijk overal worden toegepast. Sinds dit jaar verkopen wij ook afdekkers van Geopietra voor alle soorten muren. Deze afdekplaten zijn in verschillende kleuren, lengtes en breedtes verkrijgbaar en kennen een waterprofiel. Een waterprofiel voor afdekkers is belangrijk zodat het water via dit profiel wegloopt in plaats van tegen de natuurstenen tuinmuur. Het mooie is dat de afdekkers de sfeer uitademen van bekapte natuursteenplaten. Wij hebben in de showroom de voorbeelden van deze muurafdekkers maar ook Tuinmuur voorbeelden in het echt beschikbaar.

  -Gevonden in categorie: GeopietraWis filters
 • Steenstrips Blumone Geopietra Keuken. 158
  Isolatie
 • Bouwbedrijf: Bouwbedrijf Homan - Architect: Bureau Authentiek - Fotograaf: Studio HOD 130
  Isolatie
 • Cascata steenstrip wandbekleding keuken | Fotografie: Arjo van der Graaf 163
  Isolatie
 • Een buitenlandse sfeer voor de schitterende veranda - Deze Steenstrips koop je in Vaassen 89
  Isolatie
 • Luxe Kubistische villa met een Geopietra Moderno. Copyright: The Art of Living 161
  Isolatie
 • Natuursteen Loolaan Apeldoorn gevelbekleding. 69
  Isolatie
 • buitenmuren met steenstrips, ambachtelijk zetwerk StoneDesign Leon van Ballegooijen 141
  Isolatie
 • Cassaga Steenstrips voor buiten 8
  Isolatie
 • Luxe keuken wandbekleding - Moniga Steenstrips. 98
  Isolatie
 • Steenstrips Cimone van Geopietra in de overkapping buiten - veranda 26
  Isolatie
 • Valdostano Steenstrips Geopietra. 82
  Isolatie
 • Referentie projecten - Natuurlijke muur met Geopietra Steenstrips in de showtuin van Harn Bestratingsmaterialen 14
  Isolatie

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.