• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

Geopietra – Tuinmuren

Lees meer

Steenstrips in de Tuin - Foto's

Buiten- en tuinmuren

Geen tijd en zin om pure natuurstenen tuinmuren te bouwen of metselen? Dan is het werken met Steenstrips van Geopietra mogelijk de oplossing. Want dit zijn Steenstrips met een beperkte dikte wat het werk makkelijker maakt. Kijk eens naar de volgende foto's.

Natuurstenen muur metselen?

Met de Geopietra Steenstrips is dit niet nodig. Wel is er voor de scheidingswand of schutting een achtergrond nodig. Zoals bijvoorbeeld een betonmuur op een fundatie. Maar u kunt ook voor de afscheiding een muur opmetselen met afgekeurde bakstenen die weinig vocht opnemen. Als u bang bent voor het aantrekken van vocht, zorg dan dat de onderkant van de tuinmuur dicht geteerd wordt. Aansluitend gebruikt u een glasvezelnet op die plaats met pluggen. Daarna strijkt u de muur voor met de lijm van de Geopietra Steenstrips. En kan het plakken met Steenstrips beginnen.

Tuinmuren van Natuursteen

Steeds vaker worden natuurstenen toegepast in de tuin. Niet alleen voor kleine muurtjes en plantenbakken. Juist ook als afrastering, keermuur of als tuinafscheiding. Met het maken van een dergelijke muur kiest men ook vaak ervoor om de gelaagdheid van de natuurstenen uit te lichten. Dit zorgt voor extra sfeer in de tuin.

 

Afdekkers voor tuinmuren

Sinds dit jaar verkopen wij ook afdekkers van Geopietra. Deze afdekplaten zijn in verschillende kleuren, lengtes en breedtes verkrijgbaar. Het mooie is dat de afdekkers de sfeer uitademen van bekapte natuursteenplaten. Wij hebben in de showroom de voorbeelden beschikbaar.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.