| Architect: Janssen Wuts

Steenstrips Veranda

  • Sfeervolle overkappingen en bijgebouwen
  • Extra sfeer met een mooie 3D muur met reliëf
  • Er zijn talloze soorten Steenstrips
  • Bekijk alle foto’s met Steenstrips bij veranda’s!

Geopietra – Veranda

Lees meer

Steenstrips Veranda Foto's

Serre, poolhouse, tuinhuis, bijgebouw en overkapping
Steeds vaker worden in Nederland Veranda's, overkappingen, poolhouses, buitenverblijven en buitenkeukens gebouwd. De gemiddelde Nederlander wil graag meer van "het leven buiten" genieten. Wij merken dat de Steenstrips van Geopietra uitstekend passen bij veranda's.

Hieronder volgen een aantal voorbeelden van Steenstrips bij veranda’s, bijgebouwen, tuinhuizen en moderne buitenhuizen in combinatie met deze mooie Steenstrips. U realiseert een comfortabele en luxe sfeer. Deze Steenstrips werken door op uw gemoedsrust. Het wonen wordt er nog prettiger op.

Bekijk ons Assortiment Steenstrips!

Geopietra Steenstrips Veranda

Steenstrips gevel

Het interieur van een veranda krijgt dus extra body door aandacht te geven aan de wandbekleding. En vaak zoekt men ook nog een warmte bron op in de vorm van een kachel of open haard. Bij het inrichten van Steenstrips bij de veranda is het goed om rekening te houden met de stijl van de meubels. Daarop stemt u aansluitend de soort (vorm en kleur) van de Steenstrips af. Het voorbeeld boven geeft een sfeer weer van Ibiza. Door de mooie natuurlijke balken, het zonlicht dat op de foto in de veranda valt. Maar daarnaast ook de gestucte muur en de loungebank met vele kussens. De rieten lamp aan het plafond is natuurlijk ook helemaal van deze tijd. Met de terracotta wandlampen wordt in de avond de muur met Geopietra Steenstrips extra aangelicht. Het vintage vloerkleed en de Indiase tafel karakteriseren het buitenlandse gevoel.

Wandbekleding veranda

Volgens Wikipedia is een veranda een aanbouw aan een huis. Vaak dus niet meer dan een afdak dat steunt op palen. Daarentegen noemt men een veranda die compleet is afgesloten met glas juist een serre. Eigenlijk zorgt een veranda voor extra leefruimte waar men tegelijkertijd van het buitenleven kan genieten. Bij de inrichting van de veranda wordt meestal tuininterieur gebruikt dat ook vochtbestendig is en steeds vaker bekleding van de wand met Steenstrips.

Langwerpige Steenstrips

Meestal wordt bij een moderne woning Steenstrips gebruikt, welke in de lengte zijn gevormd. Dat wil zeggen Steenstrips met een bepaalde richting. Laten wij het een horizontale lijn noemen die af en toe doorbroken wordt. Daarnaast is kenmerkend dat de Steenstrips dan vaak geen voeg kennen. Panelen zoals Scaglia en Montepanel lenen zich daar uitermate goed voor.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.