Rocks Ibiza, sfeervol, strak en ulta modern design.

Rocks – Open Haard

Een stoere Natuurstenen look kan natuurlijk niet ontbreken. Wij zien de trend dat een natuursteen schouw steeds vaker wordt toegepast met onze steenstrips. Een luxe wandbekleding bij de gezellige warmtebron.

Rocks – Open haard

Lees meer

Natuursteen schouw - kachel - schoorsteen - Foto's

Steenstrips met veel reliëf
De nieuwe trend, Rocks Steenstrips. Bij een sfeervolle haard of potkachel kunnen de Rocks Steenstrips niet ontbreken. Want met deze Steenstrip kunt u het optimaal gezellig maken en creëert u een prachtige natuursteen schouw.

Natuurlijk zijn de Sierstrips ook geschikt voor de achterwand van bijvoorbeeld een gashaard. Maar ook voor het bekleden van een buiten schoorsteen. De variatie is erg groot en daarbij is er keuze uit diverse soorten Natuursteen en kleuren voegmateriaal. Bekijkt u hieronder alle foto’s.

Haard met Steenstrips

Van een bakstenen muur tot een muur met de sfeer van Natuurstenen. Naast deze soorten luxe wandbekledingen zijn er ook tientallen opties voor de haard, waarmee u een natuursteen schouw kunt creëren. Denk bijvoorbeeld aan een open haard, een schouw, een gaskachel of een doorkijkhaard. In bijgevoegd voorbeeld zie u een gas inbouwhaard.

Houtkachel of Gashaard

Door de verandering in het milieu zijn er naast houtkachels en gashaarden ook elektrische haarden. En dan hebben wij het nog niet eens over de tientallen voorbeelden tuinhaarden en en bio ethanol haarden. Veelal worden deze gezellige warmtebronnen gecombineerd met puur Natuursteen. Omdat Natuursteen meestal veel dikker is, zijn er al enkele jaren veel Steenstrips op de markt. Deze Steenstrips zijn beperkt in dikte en dus makkelijker verwerkbaar. De kachel cq open haard biedt natuurlijk al veel gezelligheid maar de ruimte erom heen wordt ook steeds vaker meegenomen in de uiteindelijk sfeer.

binnenwand met Steenstrips Rocks Rustieke Lei

Vuurmond

Zodra u overgaat tot Steenstrips bij de haard is het belangrijk om goed rekening te houden met de vuurmond. Dat wil zeggen de ruimte waarin er hout of gas gestookt wordt. Soms staat een kachel los in de ruimte. Dan geldt dat natuurlijk niet. Maar wordt een haard ingebouwd, dan is het goed om de randen van de Steenstrip juist iets uit te laten steken. Of volledig in lijn te zetten met de opening in de muur van de haard. Dus zorg voor een goede aansluiting. Maak eventueel een onopvallende omlijsting. Des te belangrijker om vooraf even een kijkje te nemen in onze showroom zodat u van het natuurstenen materiaal volledig op de hoogte bent.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.