Rocks Ibiza, sfeervol, strak en ulta modern design. Natuursteen open haard.

Rocks – Open Haard

Een stoere look met natuurstenen voor de open haard kan natuurlijk niet ontbreken. Wij zien de trend dat een natuursteen steeds vaker wordt toegepast met onze Rocks Steenstrips. Een luxe wandbekleding bij de gezellige warmtebron.

Rocks – Open haard

Lees meer

Natuurstenen voor de open haard, kachel en schoorsteen

Foto's van Steenstrips
Ontdek de nieuwe trend voor Natuurstenen voor uw open haard met de Rocks Steenstrips. Dit zijn Natuurstenen met een beperkte dikte geschikt voor haard, potkachel of bijvoorbeeld een schoorsteen. Bent u op zoek naar een adembenemende wachtbekleding? Wacht dan niet en kijk snel verder naar alle mogelijkheden! De Natuurstenen van The Flagstone Company BV zullen uw leefruimte transformeren tot een sfeervolle en stijlvolle leefomgeving. Want met deze Steenstrip maak je het optimaal gezellig en creëer je een prachtige en levendige muur.

Bij ons heeft u de mogelijkheid te kiezen uit een groot assortiment aan natuurstenen en varianten daarvan. Met zo’n grote showroom als de onze, kiest u de perfecte combinatie passend bij uw smaak en interieur. Natuurlijk zijn de Sierstrips als Natuurstenen wand ook geschikt voor de achterwand van bijvoorbeeld een gashaard. Maar ook voor het bekleden van een buitenwand of muur. De variatie is erg groot en daarbij is er keuze uit diverse soorten Natuursteen en verschillende kleuren voegmateriaal. Neem een kijkje in onze foto database en laat u zich inspireren door de ongekende mogelijkheden van dit exclusieve materiaal.

Steenstrips voor de open haard

Van een traditionele bakstenen muur tot een muur met de betoverende sfeer van Natuurstenen. Bekijk verderop ook de vele mogelijkheden van luxe wanden zoals Geopietra Steenstrips speciaal voor haarden en schoorstenen. Naast deze luxe wandbekleding zijn er ook tientallen varianten in strips voor de haard, waarmee u een absolute eyecatcher creëert. Denk bij natuurstenen voor een open haard zeker ook aan de wanden van een schouw, gaskachel, gashaard of een doorkijkhaard.

Houtkachel of Gashaard

Door de verandering in het milieu zijn er naast houtkachels, gashaarden ook elektrische haarden. En dan hebben wij het nog niet eens over de tientallen voorbeelden tuinhaarden en en bio ethanol haarden. Veelal worden deze gezellige warmtebronnen gecombineerd met puur Natuursteen. Omdat Natuursteen meestal veel dikker is, zijn er al enkele jaren veel Steenstrips op de markt. Deze Steenstrips zijn makkelijker verwerkbaar dan compacte brokken Natuursteen.

binnenwand met Steenstrips Rocks Rustieke Lei

Vuurmond

Zodra u overgaat tot Steenstrips bij de haard is het belangrijk om goed rekening te houden met de vuurmond. Dat wil zeggen de ruimte waarin er hout of gas gestookt wordt. Soms staat een kachel los in de ruimte. Dan geldt dat natuurlijk niet. Maar wordt een haard ingebouwd, dan is het goed om de randen van de Steenstrip juist iets uit te laten steken. Of volledig in lijn te zetten met de opening in de muur van de haard. Dus zorg voor een goede aansluiting. Maak eventueel een onopvallende omlijsting. Des te belangrijker om vooraf even een kijkje te nemen in onze showroom zodat u van de dikte van de natuurstenen voor de open haard volledig op de hoogte bent.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.