Woonkeuken met Natuursteen

Boerderij met Steenpanelen

In dit bijzondere verhaal ziet u ook detailfoto’s van afwerkingen rondom hoeken. Soms is het beter om een moderne, strakke lijn aan te houden. Waarbij geldt: dat ongelijk – gelijk is. Dat wil zeggen: de muur met Steenstrips valt terug achter de plint.

Boerderij met Steenpanelen

Lees meer

Steenpanelen - Natuurstenen wanden

Eigen ontwerp: een voorbereiding van twee jaar

'In een bosrijke omgeving in midden-Nederland hebben wij een afspraak met Arienne. Ik heb mij - als schrijfster van Het Flagstone Magazine - er enorm op verheugd want - aan de hand van de toegestuurde foto's, belooft het heel veel. Wellicht één van de mooiste villa's die ik in mijn leven gezien heb. En dat is de werkelijkheid"!

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Natuurstenen muren geven karakter

Als je binnen en buiten kijkt: klopt werkelijk waar alles. Het is tot in de kleinste details uitgewerkt. Arienne en haar man hebben maar liefst twee jaar voorbereiding nodig gehad om het zo mooi te verbouwen en in te richten: een volledig stalen pui tot aan de nok – aan de kant van de tuin met heel veel glas, mooie eiken houten balken in het plafond, een extra grote woonkeuken met kookeiland en volgens de laatste mode: stalen deuren, een mooie smalle visgraatvloer, ultiem mooi stucwerk en natuurlijk niet te vergeten: de exclusieve Steenpanelen. Arienne vertelt: “in eerste instantie zag ik dit idee (Natuurstenen muren) van mijn man helemaal niet zitten. Ik wist niet wat ik ervan moest denken. Maar nu ben ik wel anders van mening. Die Stenen geven zoveel karakter, uitstraling en warmte aan ons huis. Wij hebben het doorgevoerd in de keuken, in kantoor, in de hal, in de woonkamer en zelfs in onze slaapkamer. En met verlichting erbij is het helemaal een eye catcher! Sinds het klaar is zijn wij alleen maar aan het genieten.

Labradoodle Liz voor de open haard met Natuurstenen.

    -Gevonden in categorie: SteenpanelenWis filters
  • Steenpanelen Blauw Antraciet als Muurdecoratie 12
  • Karaktervolle muur met Steenpanelen Brons Rustiek - Fotograaf: Jaro van Meerten - Copyright Art of Living - Tuinontwerp: Studio Siebers 47
  • Sfeervolle, modern en strakke inrichting. Architect: De Bats BNA 42
  • Kubistische villa met Steenpanelen 28
  • Muren tuin met Steenstrips, Copyright Groenregie, Copyright Studio MBC, Fotografie: Hans Gorter 28
  • Steenpaneel muur zwart. 16
  • Huis met Natuursteen. Copyright: Fotografie Jaro van Meerten, The Art of Living magazine 29
  • 48

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.