Buitenterras met een sfeervolle haard. De haard is voorzien van de Geopietra type Sasso Fiume. Kleur MT

Countrystyle Steenstrips

Lees meer

Loghouse, hout en Geopietra

Countrystyle Steenstrips

Hendrik Jan Lovink is één van de gezichten van Jovink en de Voederbietels, een zeer succesvolle rock-'n-roll band én mede-eigenaar van de Feestfabriek.

De keuze viel zonder twijfel voor de Geopietra Steenstrips Sasso Fiume in de kleur MT. Vandaag mag ik een bezoek brengen aan de sfeervolle ingerichte woning van de familie Lovink.

Combinatie hout en Steenstrips


Bij aankomst wordt ik direct verwelkomt en valt mijn oog op de prachtige hal en de haard in de woonkamer, welke doorloopt naar het buitenterras: ‘wat een perfecte combinatie, hout en steen’. Beide zijn ook zeer enthousiast over het eindresultaat. Hendrik Jan & Jessica krijgen veel leuke reacties ‘het is niet van echte te onderscheiden, iedereen wil wel even voelen’.

 


Beschilderde Geopietra stenen


Yaya (6) en Zoë (4,5) zijn altijd aan het tekenen, schilderen of aan het knutselen. “Na een bezoek aan oma kwamen zij heel trots met de geschilderde stenen aan”, vertelt Hendrik Jan mij. Ze hebben toen besloten om deze stenen in de schouw te verwerken. Hendrik Jan is nog niet klaar, hij denkt er zelfs nog aan om een gedeelte van de wand met de trap naar boven ook te voorzien van de Geopietra Steenstrips. “Ik heb nog dozen met stenen over, dus het kan zo maar zijn dat wij daar over een paar weken mee gaan beginnen.” Uiteraard was ik hier niet verbaasd over. Het enthousiasme dat zij beide hebben, is ongekend. Prachtig!

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Studio met Geopietra Steenstrips

Maar dat is niet het enige, ook de studio waar Hendrik Jan samen met zijn bandleden oefent en optreedt, is aan de binnenzijde voor het grootste gedeelte voorzien van Geopietra Steenstrips. “Laatst hebben wij een presentatie gegeven voor een groot publiek, ‘prachtig!’ zegt hij vol trots. “Ook hier krijgen wij veel leuke reacties op. Het is eens iets anders dan een gestucte wand.”

Verwerken Geopietra Steenstrips

Tijdens de koffiepauze komen wij in gesprek over de inspiratie en het verwerken van deze Geopietra Steenstrips. Hendrik Jan en Jessica waren in eerste instantie van plan om een loghome (boomstammenhuis) te bouwen. Nadat zij samen een bezoek gebracht hadden aan een loghome, vonden ze het toch iets te veel van ’t goede en besloten ze om een sfeervol stenen huis te bouwen waarin veel hout (geschilde boomstammen) is verwerkt. Het geheel geeft een warme en gezellige sfeer en een country-achtige uitstraling.

Verlijmen en voegen Steenstrips

Het verlijmen van de stenen hebben wij zelf gedaan, het voegen hebben wij achteraf láten doen”. Hendrik Jan en Jessica hebben in de studio zelf een gedeelte gevoegd, maar het blijkt toch een enorme klus te zijn. Het voegen ging niet helemaal zoals ze gehoopt hadden: ” te dik of juist weer te dun, en best veel werk”, vult hij aan. Uiteindelijk hebben zij beide er wel veel plezier aan gehad. “Het zelf doen geeft enorm veel voldoening, een stukje trots”

Lees hier meer over het verlijmen en voegen van Geopietra Steenstrips

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.