Hoek van het prachtige project bij De Rooy Metaaldesign

Moderno Steenstrips

Geopietra Steenstrips met lineaire lijn. Toepassingen zijn ongekend. Voor binnen en buiten. Voor wand en gevel. Met of zonder voeg! Er zijn meerdere kleuren en vormen beschikbaar. En 6 voegkleuren.

Moderne buitenmuur

Lees meer

Steenstrips buitenmuur De Rooy Metaaldesign

Geopietra Steenstrips

De Rooy Metaaldesign is een familiebedrijf dat al meer dan 125 jaar metalen trappen en deuren naar wens levert. Dagelijks komen verschillende mensen een kijkje nemen. En sinds kort is er meer te zien: namelijk een robuuste, natuurstenen buitenmuur opgebouwd uit Geopietra Steenstrips.

Deze muur met een Natuurstenen uitstraling in combinatie met de toepassing van een stalen element komt meer en meer voor. Ook De Rooy merkt dit als bedrijf op. Het bedrijf besloot daarom de grote buitenmuur bij de toegang van hun nieuwe showroom te bekleden. Ook in onze eigen showroom spelen wij in op deze tendens. Daar waar wij uiteenlopende natuurstenen muren tonen, zijn ook veel metalen producten terug te zien. Denk hierbij aan een grote stalen trap, stalen lijstwerk en accenten. De kracht ligt dus zeker bij metaal en 3D Steenstrips.  

Geopietra

Wil de Rooy kwam destijds in de showroom langs voor de keuze in Geopietra. Zij was al bekend met Stenen van The Flagstone Company. Met de intentie deze grillige wandbekleding ook terug te laten komen in het nieuwbouwpand. Gebouwd volgens de laatste trends en gelegen langs de A12. De lange natuurstenen buitenmuur is zelfs vanaf de snelweg te zien. De gekozen muurdecoratie is langwerpig en smal (type Moderno). Dit type Steenstrip accentueert de rechte belijning van het design van dit industriële pand.

Bedrijfspand De Rooy met de Moderno Steenstrips

Professioneel zetwerk

Voordat het zetten van de Stenen plaatsvond, zijn er medewerkers voor advies langs geweest. Een Italiaans/Roemeens zetteam plaatste vakkundig de gevelbekleding. En hebben het werk uiteindelijk voor 90 procent kunnen afronden. Het was Covid-19 die roet in het eten gooide. Na het sluiten van de grenzen besloot De Rooy, in overleg met The Flagstone Company, een andere ervaren zetter in te zetten.

Alfred Melissen maakte het ambachtelijke werk af. Het plaatsen is dan wellicht anders verlopen dan gepland. Maar het allerbelangrijkste is dat het gelukt is om een buitengewoon mooie muur neer te zetten. Dat is waar het uiteindelijk om gaat! Het project is overigens in Veenendaal te bezichtigen (Bastion 67). Klik hier voor meer mogelijkheden voor de sfeer van natuurstenen gevels.

Architect:


Architektenburo Guido Bakker B.V.

Steensoort:


Steenstrips Moderno

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

  -Gevonden in categorie: GeopietraWis filters
 • Steenstrips Blumone Geopietra Keuken. 158
  Isolatie
 • Bouwbedrijf: Bouwbedrijf Homan - Architect: Bureau Authentiek - Fotograaf: Studio HOD 130
  Isolatie
 • Cascata steenstrip wandbekleding keuken | Fotografie: Arjo van der Graaf 163
  Isolatie
 • Een buitenlandse sfeer voor de schitterende veranda - Deze Steenstrips koop je in Vaassen 89
  Isolatie
 • Luxe Kubistische villa met een Geopietra Moderno. Copyright: The Art of Living 161
  Isolatie
 • Natuursteen Loolaan Apeldoorn gevelbekleding. 69
  Isolatie
 • buitenmuren met steenstrips, ambachtelijk zetwerk StoneDesign Leon van Ballegooijen 141
  Isolatie
 • Cassaga Steenstrips voor buiten 8
  Isolatie
 • Luxe keuken wandbekleding - Moniga Steenstrips. 98
  Isolatie
 • Steenstrips Cimone van Geopietra in de overkapping buiten - veranda 26
  Isolatie
 • Valdostano Steenstrips Geopietra. 82
  Isolatie
 • Referentie projecten - Natuurlijke muur met Geopietra Steenstrips in de showtuin van Harn Bestratingsmaterialen 14
  Isolatie

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.