Natuurstenen gevels met Rocks Steenstrips - J. van der Windt B.V.

Villa met Natuursteen

Rocks Oranje Steenstrips voor gevels en muren. Een natuurlijk element dat een fenomenale uitstraling voor Natuurstenen gevels teweeg brengt. Overigens is deze Natuurgevelsteen relatief eenvoudig te verwerken. Lees meer!

Natuurstenen

Lees meer

Natuurstenen gevels

Rocks Steenstrips Oranje

Dit luxe landhuis met Natuursteen staat in een bosrijke omgeving, waarbij een natuurlijk exterieur als doel gesteld is. Ten eerste is dit gerealiseerd door de natuurstenen gevels en de houten aspecten. Ten tweede benadrukken de grote ramen de ruimtelijkheid van de kamers en de mooie inval van het zonlicht. Als laatste speelt de natuur een essentiële rol in de tuin met het overdekte terras.

Gevels met Natuursteen

Het omvangrijke, ruimtelijke huis heeft abstracte vormen. Dat wordt benadrukt in details zoals luxe stalen omlijstingen in het dak en kozijnen. De kap van deze villa steekt aan één kant over. Hierdoor ontstaat een overdekt en comfortabel terras dat uitkijkt op het bosrijke perceel. De villa heeft in de gevels met Natuurstenen veel grote ramen met overal uitzicht op de tuin. En wordt daardoor één met de natuur.

Naast de Natuurstenen gevels en muren, is ook de enorme schoorsteen bekleed met de Rocks Steenstrips, terwijl juist aan de andere kant van de villa ook stucwerk en hout als afwisseling te zien zijn. Als laatste is de tuinmuur aan de achterkant ook voorzien van deze prachtige Natuurstenen. Voor de toegang naar de villa met Natuurstenen is gekozen voor een ruim grindpad. Dit is een natuurlijke en makkelijke oplossing voor bestrating. Het kan makkelijk worden uitgebreid of juist op een later moment anders worden ingericht.

Rocks Steenstrips op de schouw - J. van der Windt B.V.

Kabaz

Deze unieke villa is ontworpen door Architectenbureau Kabaz. Kabaz heeft succesvolle architecten (waaronder Bertram Beerbaum en André de Vos). Het bureau is gevestigd in Laren. Kabaz werkt aan het ontwerpen en de-realisatie van exclusieve woningen en staat bekend om hun holistische aanpak. Dit houdt in dat alle aspecten van de woning bijdragen aan een perfect geheel. De aannemer van dit mooie project: Aannemer: J. van der Windt.

Interieur-exterieur met Natuurstenen

De gevels zijn bekleed met mooie natuurstenen Rocks. Deze zelfde muurdecoratie met Natuurstenen komt terug in de grote wijnkelder. Daarnaast is er naast de natuurstenen gevels, binnen in de woonkamer, ook aandacht voor een karaktervolle, open haard. Voor dit luxe project is er gebruik gemaakt van de Rocks Oranje Steenstrips zowel binnen als buiten. Het is een dunne Steenstrip welke de gevels een strakke, rustieke en bovenal een natuurlijke uitstraling geeft. Daarnaast is deze Natuursteen kenmerkend voor de warme Zuid-Europese sfeer. The Flagstone Company is toonaangevend als het gaat om het assortiment van Natuurstenen. Het is dus zeker een aanrader om dit soort Natuurstenen gevels en muren een keer te komen bezichtigen in Vaassen.

Wijnkelder en Steenstrips

De vraag naar Natuurstenen muren en wanden in wijnkelders neemt toe. Het is natuurlijk leuk om juist zo’n luxe ruimte extra aandacht te geven. Dat kan door de muur met deze natuurstenen wandbekleding te voorzien en extra aan te lichten. Feitelijk lijkt het alsof deze accentuering er altijd al is geweest en deel uit maakt van de totale Natuurstenen gevels. De grootste architecten van de wereld pasten dit vroeger al toe. Kijk bijvoorbeeld naar Frank Lloyd Wright. Deze geniale architect bracht Natuursteen vanaf het eigen terrein van binnen naar buiten (zie het ontwerp van ‘Falling Water’).

Architect:


Kabaz Architectenbureau Laren

Steensoort:


Rocks Oranje

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Meer projecten met Rocks

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.