Moderne keuken met Rocks op de wand

Keukenwand met Rocks Brons

 • Steenstrips Rocks Brons
 • Moderne keuken
 • Wandbekleding met Natuurstenen
 • Geplaatst met Geobi Marche (voeg)
 • Eigenhandig geplaatst

Keukenwand Natuursteen

Lees meer

Keuken met Rocks Brons

Rocks Brons Steenstrips

In de moderne keuken kan de Steenstrip op de keukenwand niet meer ontbreken. De Steenstrips Rocks Brons passen perfect in de nieuw gebouwde twee-onder-een-kap woning van Wil en Carin. Er is een industriële en tegelijkertijd organische sfeer gecreëerd. Zo zien wij bijvoorbeeld de combinatie van een strak witte moderne keuken en de zachte tint van Natuurstenen op de achterwand met een lichte voeg,

Deze Steenstrips springen er voor het oog mooi uit. Daarbij zorgen de plafondspotjes voor het aanlichten van deze natuurstenen achterwand in de keuken. Het 3D reliëf van de natuurstenen in deze eetkeuken krijgen daarmee de gewenste aandacht. Wat dit keukenproject speciaal maakt is dat het zetwerk van deze Rocks Steenstrips eigenhandig is verricht door Wil en Carin. Kortom zonder deze Steenstrips Rocks Brons was de look van de achterwand van de keuken minder uitdagend geweest.  

Keukenwand inspiratie

De Steenstrips Rocks Brons zijn in dit geval gebruikt als wandbekleding in een moderne keuken. Tegelijkertijd zijn er nog vele andere mogelijkheden om de Rocks te verwerken in uw leefomgeving. Toepassing van deze Natuurstenen is zowel binnen als buiten mogelijk. Door deze Natuurstenen strips krijgt u karakter en een onuitwisbare sfeer in huis.

De keuze van het voegmortel Geobi heeft grote invloed op de uiteindelijke uitstraling van uw wand-, gevel- of muurbekleding. Bij de keukenwand van Wil en Carin is de Geobi Marche voeg gebruikt. Marche staat voor zandkleur en dit zorgt voor een mediterraan zachte uitstraling. Bij de Geobi voeg zijn er 6 verschillende kleuren als optie mogelijk. Een andere voegmogelijkheid is de duurzame ARDEX GK-voeg. Moderne uitstraling gewenst? Kies er dan voor om de Rocks koud te plaatsen. Dit betekent dat de Natuurstenen zonder voeg worden geplaatst.

Voegmogelijkheden van Rocks

Industriële, natuurstenen keukenwand van Rocks.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Steenstrips in de keuken

Wanneer u de Rocks zelf op de keukenwand plaatst, heeft u invloed op het eindresultaat. Iedereen creëert namelijk zijn eigen handtekening bij het plaatsen van Steenstrips. Het is geweldig om te weten dat u en de zetter het succes van de plaatsing van de Steenstrips zelf bepalen. Op het moment dat er meerdere zetters aan het project werken, is het noodzakelijk om af te wisselen. Zo vermijd je handtekeningen. Bij deze prachtige Natuursteen variëren de kleuren per steen. U ziet bijvoorbeeld grijs, oranje, blauw en bruin voorkomen. Deze combinatie geeft een bronzen gloed en zachte kleur op de achterwand van de keuken. Ook komen er af ten toe glimmertjes voor in deze Natuursteen. Dat gegeven maakt deze Steen tot exclusief en luxe waarbij het glimmertje zeker niet de overhand heeft,

  -Gevonden in categorie: RocksWis filters
 • Rocks Ibiza. Binnen- en buitenmuur. 76
 • 79
 • Steenstrips buiten. 98
 • Steenstrips muur met Rustieke lei en boomstam 47
 • Rocks Steenstrips plint van het huis. 58
 • Rocks Steenstrips van puur Natuursteen (beperkt in dikte)) voor de wand. 33
 • Aannemingsbedrijf J. van der Windt 52
 • Zikkiz Steenstrips voor terras en wand 23
 • Natuurstenen wandbekleding brokken - chalet. - Rocks Grey Steenstrips 32
 • 15
 • Rocks Melan. Buitentoepassing. Ook hoekstukken verkrijgbaar. 44
 • Brug met natuurstenen rocks. 11

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.