Geopietra P23 Stino MT, voegkleur Zandbeige.

Lichte Steenstrips

Lees meer

Architect Hein Warnaars

Hein is de eigenaar van een architectenbureau in Bloemendaal. Hein: “ik vind dat een architect de vertrouwensman van de opdrachtgever moet zijn. Je woning is een deel van je leven. Je moet je er letterlijk en figuurlijk in thuis kunnen voelen. De specifieke sfeer die een huis ademt, zegt ook iets over de bewoner. Het is mijn taak om in mijn ontwerp het juiste gevoel over te brengen. Vervolgens bemoei ik me natuurlijk persoonlijk heel intensief met de organisatie en de begeleiding van het bouwproces. Eigenlijk begint het met de kennismaking met de klant. En dat leidt uiteindelijk tot het idee”.

Assortiment Geopietra Steenstrips 

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

De keuze voor Geopietra

“Bij mij roept Geopietra het gevoel op van vakantie; de zon zit er letterlijk in. Ik zie echt de mogelijkheden zowel in de moderne als in de traditionele bouw. Inmiddels heb ik Geopietra Steenstrips zelf in twee projecten toegepast, waaronder een prachtige buitenhaard en op grotere schaal in de plint van een te moderniseren woonhuis. Ik zou nog wel een heel grote muur op de zon met Geopietra willen maken. Lijkt me prachtig! Bovendien heb ik het aangebracht als mogelijkheid voor een ander project, omdat ik vond dat het daar ook een uitstekende keuze zou zijn. Daar is het inderdaad ook gekozen.”

Contact met The Flagstone Company

“Op basis van een concrete opdracht was ik mij op Internet aan het oriënteren op mogelijkheden en zo kwam ik op de website van The Flagstone Company terecht. Met Hellen Eekhof raakte ik toen persoonlijk in gesprek. Er was echt een klik. Ik kon terecht met al mijn vragen en kreeg uitgebreide informatie toegestuurd. Ik wist gelijk dat ik met experts te maken had. Allengs leer je elkaar beter kennen en werd het enthousiasme nog sterker.”

Architectendag in het kader van Geopietra

“Niet al te lange tijd daarna werd ik door The Flagstone Company uitgenodigd voor de Architectendag die in het kader van Geopietra werd georganiseerd. Het was een ochtendprogramma waarbij ook een delegatie uit Italië aanwezig was. Dat was een openbaring qua mogelijkheden en er werd een geweldige lezing gehouden over de technische toepassingen. Het was een zeer verhelderende ochtend die werd afgesloten met een overheerlijke lunch, en ik kreeg het prachtige dikke Geopietra-Architectenboek mee. Voor mij was dat weer een wereld aan inspiratie. Overigens was ik samen met iemand van het bouwbedrijf naar de informatieochtend gekomen. Dat was heel prettig; ook bij hem werd het mogelijke voorbehoud daardoor weggenomen. Ik wist toen echt zeker dat ik dit product wilde”.

Geopietra P23 Stino MT, voegkleur Zandbeige.

Mogelijkheden met Natuursteen

“Ik zie natuursteen in Nederland als een interessante mogelijkheid om in plaats van complete nieuwbouw meer bestaande bouwwerken duurzaam aan te passen aan de laatste wensen, technieken en gebruiksmogelijkheden en daarmee een unieke uitstraling te geven passend bij de bewoners, hun leefwijze en hun omgeving.”

Natuursteen binnen Nederland

“In andere landen zie je massieve stenen muren. In Nederland zouden we anders moeten gaan bouwen. Meer op basis van nieuwe technieken: het bouwen op isolatie. Die kun je dan bijvoorbeeld geweldig met Geopietra afwerken; dat op dit systeem volledig is uitgetest. Het is best een uitdaging om minder traditioneel metselwerk toe te passen. Ik sta te popelen om de ongekende mogelijkheden met Geopietra bij de mensen onder ogen te brengen. Het geeft een unieke en warme uitstraling aan een pand. Je wordt er vrolijk van!”

Architect:


Architect Hein Warnaars

Steensoort:


Steenstrips Stino

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.