Lichte steenstrips - moderno toegepast op buitengevel | Copyright The Art of Living Magazine – Fotografie: Jaro van Meerten

Dunne Steenstrips

  • Dit zijn Geopietra Moderno Steenstrips
  • Het zijn lichte Steenstrips (dus makkelijk verwerkbaar)
  • Deze gevelbekleding is in meerdere kleuren verkrijgbaar
  • Zowel in een lichte als donkere kleur
  • Een voegloze muur zorgt voor een moderne uitstraling.

Lichte Steenstrips

Lees meer
Lichte steenstrips - moderno toegepast op buitengevel | Copyright The Art of Living Magazine – Fotografie: Jaro van Meerten

Rieten dak in combinatie met Steenstrips | Copyright The Art of Living Magazine – Fotografie: Jaro van Meerten

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Lichte Steenstrips kleur

Steenstrips met een overwegende grijze tint passen goed bij een modern ontwerp. Grijstinten worden daarom heden ten dage veelal gebruikt bij moderne projecten. Grijs is een namelijk een neutrale kleur en past bovendien goed bij minimalistische ontwerpen. Natuurlijk is het altijd van belang om een eigen persoonlijke stijl te kiezen. Kijk dus bij de keuze van de lichte Steenstrips ook met name naar andere elementen rondom de gevel- of muurbekleding. En ten slotte naar de lichtinval welke invloed heeft op de Steenstrips.

Lichte Steenstrips gewicht

Dankzij Abitasistema (isolatiesysteem) van Geopietra, is het mogelijk om Steenstrips te verlijmen tegen de gevelisolatie (met een kleine voorbewerking). Daarom is het belangrijk dat Steenstrips niet te zwaar zijn. Daarmee verhoudt de strip zich goed met de onderliggende structuur maar ook de isolatielaag. Minder zware Steenstrips zijn makkelijker plaatsbaar omdat het bij de plaatsing ervan minder energie kost om ze te tillen. Dit vermindert uiteindelijk de kosten van het zetwerk en de installatietijd.

De mooiste veranda's met Geopietra Architect: Bob Manders | Fotografie: Cafeine

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.