Steenstrips Rocks Oranje op de wand. Sfeervolle veranda en schuur. Stapstenen in het gras en Flagstones op het terras.

Mediterrane Stenen

Lees meer

Zelf Rocks plaatsen in de tuin

De veranda als eyecathcer en Flagstones los als looppad

Na bijna 11 jaar werkzaam te zijn in de Natuurstenen business, heb je toch wel het idee dat je zo langzamerhand alles gezien hebt. Niets is minder waar! Wat was ik verrast na mijn bezoek aan Henrico en Angela. Henrico is werkzaam in het onderhoud van tuinen.

Als ik verder doorvraag, blijkt dat hij ons heeft gevonden via zijn werkgever ’t Wencop. Ons Flagstone Magazine lag daar omdat ik de laatste tijd al veel contact heb gehad met de eigenaar Peter van den Bunt. Henrico raakte – na het lezen van het Flagstone Magazine – geïnspireerd en besloot samen met Angela een bezoek te brengen aan de showroom van The Flagstone Company in Vaassen.

De tuin

De tuin van Henrico en Angela is niet bijzonder groot. Daarom is het zo ontzettend krachtig wat er bedacht is. Wat het ontwerp interessant maakt, is dat de tuin alles bevat wat je nodig hebt. Een veranda, een mooie schuur voor de fietsen en kliko’s en een achter uitgang die niet opvalt. Verder een heerlijk grasveld met stapstenen voor de kinderen. Redelijk onderhoudsvrij dus. Als je de woonkamer binnenkomt, heb je de neiging direct naar de tuin te lopen. Henrico heeft het voortouw genomen en heeft alles zelf bedacht.

Een kleine achtertuin met bijzondere Natuurstenen

Tijdens het bezoek aan de showroom van The Flagstone Company zijn beide geholpen door Dennis. Dennis heeft hen gemotiveerd om het werk zelf te gaan doen. Eerst waren zij hier nog iets cynisch over. Maar al snel trokken Henrico en Angela de stoute schoenen aan. Op advies van Dennis werd er eerst aan de binnenkant een proefmuur gerealiseerd. Angela was hier niet volledig tevreden over en besloot daarom om Henrico bij deze klus te gaan helpen.


Klik hier voor meer informatie over het zelf plaatsen van Steenstrips Rocks!


Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Voegen van Steenstrips

Zij legde de stenen uit en puzzelde. Henrico heeft het vervolgens geplaatst. Deze samenwerking bleek een groot succes! Aansluitend heeft Henrico gevoegd. Ook hier koos hij een andere techniek bij het 2e deel dat hij plaatste. Het beste was om de spuitzak met voeg niet al te veel te vullen. “Dan blijft de voeg namelijk eenvoudiger te verwerken en wordt de spuitzak in de handen niet te zwaar”. Angela voegt toe: “Ik leek op een gegeven moment net een bouwvakker. Ik ging na de drogingstijd direct met een voegspijker er achter
aan!” Henrico kreeg – naar mate de klus vorderde – er steeds meer aardigheid in. Hij is super trots op zijn ontwerp en op hun aanpak. Klik hier voor meer informatie over het voegen van Steenstrips Rocks.

Mediterraanse sfeer

Het resultaat doet mediterraans aan. Dit komt door de keuze van Steenstrips en de lichte voeg (Geobi Sabbia). Aansluitend hebben Henrico en Angela gekozen voor mediterrane terra cotta dakpannen, Monnik en Non. De keuze die Henrico en Angela gemaakt hebben, valt zeker in de smaak voor iedereen die een klik heeft met bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk. Ik heb zelf inmiddels ook besloten dat ik een nieuw projectje thuis ga uitzoeken voor deze geweldige Steen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.