• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    What is 5+6?

Steenstrips – Kubistisch

Stenen zijn als een kameleon en passen zich aan. Ziehier bij deze mooie kubistische woning. De Strips zijn niet alleen toegepast op de gevel, maar juist ook in de kamer, gang en onder de veranda.

Steenstrips – kubistisch

Lees meer

Keuze voor Moniga Steenstrips

Een ontwerp van Best Architecten

Het is de trend van deze tijd. Moderne kubistische villa's volledig duurzaam gebouwd. Het straatbeeld verandert hierdoor en dat is positief. Door toevoeging van dit soort ontwerpen, is het niet alleen maar meer baksteen. Het beeld wordt meer afgewisseld. Toch willen onze relaties een toevoeging naast het strakke stucwerk en kiezen daarom vaak voor de uitstraling van Natuursteen. Zo ook deze familie.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het bepalen van de keuze Steenstrips

Na een bezoek aan de showroom in Vaassen werd de keuze tussen Cascata en Moniga Steenstrips snel duidelijk. Het verschil tussen deze twee Steenstrips is de ruigheid. De Moniga doet ouder aan waardoor het contrast met het modernisme groter wordt. De Cascata is in zijn algemeenheid minder vlak dan de Moniga. Vele mensen kiezen vaak voor grijs, maar deze familie koos juist voor een zachte kleur, zeer goed passend bij het stuc- en houtwerk en de mooie zwarte details. De kracht van de toepassing is dat de Steenstrip zowel binnen als buiten is doorgevoerd. Het wordt daardoor een eenheid. Heel even bij het plaatsen, schrok men van de kleur. Voor het plaatsen, kan het namelijk zijn dat de kleur dieper is omdat de Steen nog niet helemaal is gedroogd. Men kan echter wel gelijk gaan verwerken. Droging duurt 3-8 weken en gaat heel geleidelijk. Het was dus even geduldig zijn. Na de droogtijd was het plaatje helemaal kloppend. Deze Steenstrips zijn gereconstrueerd en daardoor vanwege het beperkte gewicht, geschikt voor isolatie. Ik ben bij tevreden mensen die er alles aan doen om deze fotosessie tot een succes te maken. Het is werkelijk waar een uniek project.
Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 8+1?