deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Moderne Steenstrips

  • Niet alleen contrasterend in kleur
  • Maar juist ook in vorm
  • 3D effect
  • Voegloos = modern
  • Met voeg = karaktervol

Kubistische villa’s

Lees meer

Duurzaam

Niet alleen termen als duurzaam, energie-neutraal, zelfvoorzienend en warmte terugwin-installatie. Maar juist ook isolatie van bijvoorbeeld 20-50 cm in combinatie met Steenstrips. Juist geen gasaansluiting, houtcv-ketels en zonnepanelen. Tevens is HR+++ triple glas en onderhoudsvrije materialen aan de orde van de dag. Duurzaamheid betekent dat iets lang mee gaat en in de tijd bestendig is. Uiteraard heeft dat te maken met de technische en energiebesparende kwaliteit. De levensduur wordt ook bepaald door de kwaliteit in beleving en gebruik. Het is duidelijk dat de ontwerpen van huizen met de wensen voor deze nieuwe levensstijl aanzienlijk zullen veranderen en hierop zullen worden aangepast. Naast dat het de bewoner iets oplevert, is het van optimaal belang voor ons eigen woonklimaat.

Steenstrips op de villa.

Steenstrips voor Kubisme

Bij toepassing van Steenstrips bij kubistische villa’s – woningen zien wij vooral veel vlakverdelingEN terugkomen. Waarbij niet alleen de kleur van de Steenstrip bepalend is. Juist ook de vorm van de Gevelstrip. Architecten hechten veel belang aan de verwerking van de Steenstrip. Waarbij de horizontale en verticale belijning leidend is. De hoeken van de Steenstrips worden volledig uitgelijnd en ook is het patroon van het zetwerk bepalend voor de uitstraling. Krachtig aspect is om de Steenstrips zowel binnen als buiten te laten terugkomen (herhaling).

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.