• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    What is 4+1?

Kubistische villa’s

Lees meer

Steenstrips en Kubisme - Foto's

De kilheid van het moderne doorbreken

Een nieuwe zichtbare trend in de markt is kubisme. Veelal gecombineerd met duurzame bouw. Steeds meer relaties hebben daarbij behoefte om het moderne aspect te doorbreken. Vaak vlakken voorzien van wit/zwart elementen. Als contrast kiest men vooral natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld hout of een wandbekleding met de sfeer van puur Natuursteen. Hiermee verkrijgt men een optimale balans.

Duurzaam

Niet alleen termen als duurzaam, energie-neutraal, zelfvoorzienend en warmte terugwin-installatie. Maar ook isolatie van bijvoorbeeld 20-50 cm, geen gasaansluiting, houtcv-ketels en zonnepanelen. Tevens is HR+++ triple glas en onderhoudsvrije materialen aan de orde van de dag. Duurzaamheid betekent dat iets lang mee gaat en in de tijd bestendig is. Uiteraard heeft dat te maken met de technische en energiebesparende kwaliteit. De levensduur wordt ook bepaald door de kwaliteit in beleving en gebruik. Het is duidelijk dat de ontwerpen van huizen met de wensen voor deze nieuwe levenstijl aanzienlijk zullen veranderen en hierop zullen worden aangepast. Naast dat het de bewoner iets oplevert, is het van optimaal belang voor ons eigen woonklimaat.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 11+14?