• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

Steenstrips landelijk strak!

Lees meer

Natuurstenen wandbekleding villa 't Gooi

Ontwerp van BNArchitecten

Met hulp van BNArchitecten werd deze luxe rietgedekte villa ontworpen. De eigenaren wisten vrij snel dat het 2e gedeelte van het huis een bijzondere uitstraling zou krijgen en daarvoor kwamen zij voor wandbekleding terecht bij The Flagstone Company. Dat de opdrachtgevers samen met de Architect en het Aannemersbedrijf tot in de puntjes alles uitkienden, is wel duidelijk. Er zijn meerdere bezichtigingen aan onze showroom gebracht.

In eerste instantie viel de keuze op de Cascata GP (zelfde steen als welke is toegepast, maar dan in een donkere kleur en andere voegkleur). Uiteindelijk vond men terecht dat het contrast met de kozijnen dan te vlak zou worden (te weinig afstekend van kleur). Daarom is men overgestapt naar een lichte kleur grijs waarin ook wat bruintinten aanwezig zijn (Cascata GT). Ook is de voegkleur zachter geworden en in zandkleur uitgevoerd wat ook heel mooi past bij de mooie rieten kap. Lees verder onderaan de pagina.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Ambachtelijke Geopietra muur

Vele complimenten van onze kant. The Flagstone Company ontvangt veel reacties op dit ontwerp. Het is een bijzonder sfeervolle villa. Karakteristiek door de rieten kap, het houtwerk dat doorsteekt in de kap en de bijzonder sfeervolle Geopietra muur, naast het mooie contrast met het witte vlakke stucwerk. Modern in ontwerp/bouwstijl met als details de antraciet donkere kleur kozijnen die door de rieten kap heenlopen. Ook als men hier naar details kijkt, begrijpt men het ambachtelijke van het zetwerk. Hier moet liefde zijn voor het vak. De details van het zetwerk boven de korte zijwand bij het raam, zijn zeer vakkundig uitgevoerd. Ook de stenen onder de rieten kap zijn in eenzelfde vorm bij elkaar gezocht.  We kunnen hiervan maar één ding zeggen: het is een meer dan geslaagd project.


Assortiment Steenstrips


Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.