Steenstrips landelijk strak!

Steenstrips gevel landelijk strak!

Mooie combinaties van de sfeer van Puur Natuursteen en landelijke woningen. Veelal met Rieten kap. De cottage muur is daarmee compleet. En wij zien deze combinatie van steenstrips op de gevel in een landelijk strak ontwerp steeds vaker!

Steenstrips landelijk strak!

Lees meer

Natuurstenen wandbekleding villa 't Gooi

Ontwerp van BNArchitecten

Met hulp van BNArchitecten werd deze luxe, landelijke rietgedekte villa ontworpen. De eigenaren wisten vrij snel dat het tweede gedeelte van het karaktervolle huis een bijzondere uitstraling zou krijgen. Vervolgens kwamen zij voor deze unieke wandbekleding met Steenstrips op de gevel in een landelijke stijl terecht bij The Flagstone Company. De opdrachtgevers kienden alles samen met de Architect en het Aannemersbedrijf tot in de puntjes uit. Er zijn daarom meerdere bezichtigingen aan onze showroom in Vaassen geweest.

In eerste instantie viel de keuze op de Geopietra - Cascata GP (dezelfde Steenstrips op de gevel als welke nu landelijk is toegepast, maar dan in een donkere kleur en andere voegkleur). Uiteindelijk vond men terecht dat het contrast met de kozijnen dan te vlak zou worden (te weinig afstekend van kleur). Daarom is men overgestapt naar een lichte grijze strakke Steenstrip (Cascata GT) waarin ook wat bruintinten aanwezig zijn. Ook is de voegkleur zachter aangehouden en in zandkleur uitgevoerd wat ook heel mooi past bij de mooie landelijke rieten kap. Lees verder onderaan de pagina.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Steenstrips gevel – Geopietra muur

Cascata Steenstrips zijn in 3 kleuren verkrijgbaar. Hiernaast ziet u voorbeelden in kleur GP (donkergrijs) gecombineerd met MT (terra). The Flagstone Company ontvangt overigens veel reacties op de boven getoonde steenstrips op de gevel met het landelijke ontwerp. Karakteristiek door het riet, het houtwerk dat doorsteekt in de rieten kap/ En natuurlijk de bijzonder sfeervolle en strak geplaatste Geopietra muur. Verder is er een mooi contrast met het witte vlakke stucwerk.

Strak zetwerk

Het ontwerp is modern en de bouwstijl wordt gekenmerkt door details. Zoals de antraciet donkere kleur kozijnen die door de rieten kap uitsteken. Ook als men naar de details van de Steenstrips kijkt, begrijpt men het ambachtelijke van het strak uitgevoerde zetwerk. Hier moet liefde zijn voor het vak. De details van het zetwerk boven de korte zijwand bij het raam, zijn zeer vakkundig uitgevoerd. Ook de Steenstrips onder de rieten kap zijn in eenzelfde vorm bij elkaar gezocht.  We kunnen hiervan maar één ding zeggen: het is een meer dan geslaagd project. Assortiment Steenstrips

Prachtige woning met steenstrips op de wand.

Architect:


BNArchitecten

Steensoort:


Steenstrips Cascata

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.