Strak interieur met Natuurstenen muur

Moderne architectuur

Steenstrips Blumone zijn langwerpig en kiest men veelal uit voor moderne toepassingen. Het leuke is dat deze Steenstrip in diverse kleuren verkrijgbaar is. Ook zijn er meerdere voegkleuren verkrijgbaar.

Steenstrips – Architectuur

Lees meer

Steenstrips moderne architectuur

Ontwerp: Architect Sietze Visser

Op een lommerrijke, chique en rustige plaats in Brabant is onlangs het nieuwe huis van Roland en Sacha gerealiseerd. Onderling verschillen zijn qua stijl en het was dan ook een hele uitdaging om tot een mooi gezamenlijk resultaat te komen. Waar Roland houdt van ultra strak, kiest Sacha voor modern met warme sferen.

Met behulp van moodboards op pinterest hebben zij al hun ideeën gebundeld en voorgelegd aan Architect Sietze Visser, eigenaar van Architectenbureau Visser & Bouwman. Hij heeft hun wensen vertaald in deze prachtige levendige villa.

Steenstrips binnen en buiten

Bij aankomst bij deze moderne woning is vanaf de weg niet te zien wat voor villa er achter de voorgevel en haag schuil gaat en dat is dan ook het krachtige van dit project. Eenmaal binnen word je enorm verrast door een 25 meter lange gang welke toegang biedt naar mooie, grote open ruimtes. Hier is een duurzame, mooie en moderne villa gerealiseerd met veel licht, strakke belijningen en een sfeervolle inrichting. De Steenstrips zijn zowel binnen als buiten toegepast, waardoor alles een mooi geheel vormt. Sacha heeft met recht passie voor styling en dat is goed terug te zien in de gebruikte materialen voor ex- en interieur. Daar waar het lijkt alsof een binnenhuisarchitect is aangesteld, is het juist haar liefde voor pure en natuurlijke materialen, die de woning heeft vormgegeven. Binnen zijn er vele hoge ramen en lichte matte muren en plafonds, wat een mooi effect geeft in de ruimtes.

Schoorsteen, buitenmuren en patio

Door de combinatie van diverse aardetinten dwarrelt er ergens ook een sfeer van vroeger. Zie de specifieke elementen zoals de bijzondere lampenkappen boven de enorme eettafel, de antieke waterpotten en de matte moderne visgraatvloer. En ja, natuurlijk kunnen we er niet omheen….. Die waanzinnig mooie muur met de sfeer van puur Natuursteen! Tezamen met de open haard: de eye catcher van de woonkamer. Wat een sfeer, wat een gezelligheid. Een mooie balans tussen strak en warmte, zonder dat de kracht van het moderne aspect afneemt. De keuken met uitzicht op de tuin is specifiek in langwerpige vorm gebouwd. Modern met wit en zwart elementen en een mooi Natuurstenen blad. De ruimte nodigt uit tot een ‘gezellig samenzijn’. Het blad van het keukeneiland komt uit op een op ooghoogte geplaatste doorkijk gashaard. In het midden van de keuken is de schoorsteenwand gerealiseerd. Een mooie verticale lijn ten opzichte van de keuken, bekleedt – zowel binnen als buiten – met Blumone Steenstrips. Roland en Sacha hebben gekozen voor Blumone MT met iets GT (terra met iets grijs). Buiten zijn de Steenstrips doorgevoerd in de buitenmuren, schoorsteen, open haard, onderzijde van het zwevend terras en patio. Al met al een heel bijzonder en stijlvol project, zeer goed ontworpen, optimale ruimte, duurzaam en met veel sfeer.

Architect:


Sietze Visser - Architectenbureau Visser en Bouwman

Steensoort:


Steenstrips Blumone

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Meer kubistische villa's

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.