Moderne villa met Steenstrips | BAAS architecten

Steenstrips Buitenmuren:

  • Talloze modellen en kleuren
  • De sfeer van Natuursteen: geschikt voor Isolatie
  • Moderne of traditionele toepassingen
  • Steenstrips: beperkt in dikte
  • Strips welke licht in gewicht zijn

Geopietra – Buitenmuren

Lees meer

Steenstrips buitenmuur

Gelaagde Natuurstenen voor buiten

De Steenstrips van Geopietra zijn geschikt voor buiten gebruik. Daarnaast hebben deze Steenstrips voor de gevel en buitenmuur vele voordelen. Geopietra is namelijk getest, vorstbestendig en kleurvast. Onze Geopietra Steenstrips zorgen daarnaast voor extra sfeer buiten uw huis. Buitenmuren met deze Steenstrips worden tevens ook vaak naar binnen doorgetrokken. Bekijk de vele mogelijkheden in 3-7 verschillende kleuren! U kunt uit heel veel formaten en modellen kiezen. De Stenen kunt u tevens op verschillende manieren plaatsen. En er zijn veel mogelijkheden met betrekking tot voegkleur en voegafwerking. Bekijk dus de vele mogelijkheden om Steenstrips op de buitenmuur te plaatsen!

Steenstrips buitenmuur

Niet alleen voor nieuwbouw, maar juist ook voor bestaande woningbouw bieden de Geopietra Steenstrips voor de buitenmuur een oplossing. Wij zien bij nieuwbouwontwerpen diverse keuzes terug, zoals Steenstrips bij een buitengevel. Daar waar men Steenstrips juist kiest als contrast in het totale ontwerp. Men kiest dan meestal voor de kleur grijs of antraciet. Daarnaast is deze Steenstrip gevelbekleding handig bij verwerking op gevelisolatie. Als het bijvoorbeeld gaat om contrast, is het de kleur dat een mooi en evenwichtig accent teweeg brengt.

Vorm Steenstrips

Maar men kan natuurlijk ook denken aan de vorm van de Steenstrippen. Nieuwbouw is tegenwoordig vaak modern en kubistisch. En onze relaties zoeken dan juist in de gewenste gevelbekleding het tegenovergestelde. Een rotsachtige Natuursteen die robuust is van vorm of juist bont van kleur. Dus de wens voor de bekleding van de buitenmuur door de toevoeging van warme, exclusieve, natuurlijke materialen. Dat verrijkt namelijk de unieke en eigentijdse gevelbekleding. Daarbij komt het voordeel dat het een Steenstrips voor buiten betreft. Niet te zwaar in gewicht en eenvoudig in verwerking.

Steenstrips Natuursteen buiten

Juist het aanbrengen van accenten op de buitenmuren van de woning komen steeds vaker voor. Dan valt er te denken aan bijvoorbeeld Steenstrips op de plint aan de onderkant van een huis. Bijvoorbeeld een Natuurstenen accent van steenstrips op de buitenmuur daar waar de kelder zich bevindt. Zie dit als een oude natuurstenen fundering waarop het nieuwe element gebouwd wordt. Maar ook andere voorbeelden in de bouw komen veel aan de orde.

Zo zien wij steeds vaker het verrijken van de buitenmuren in de uitbouw of het accentueren van een entree met onze Steenstrips voor buiten. En dit geldt niet alleen voor particuliere huizen en villa’s. Juist ook voor de toepassing van Steenstrips bij utiliteitsbouw, zoals appartementencomplexen of toepassing in de horeca. De sfeer van puur natuursteen in zo min mogelijke bewerkte vorm siert nu eenmaal elk ontwerp zowel binnen als buiten.

Steenstrips buitenmuur - Versilia Geopietra | Realisatie: Aerdenhout villabouw -

Natuurstenen Gevels met Steenstrips

Het leuke van Geopietra steenstrips op de buitenmuur, is dat het gevoel van een natuurstenen muur doorwerkt op de emotie. Natuurstenen gevels en buitenmuren springen er dan echt uit. Voor moderne projecten worden vooral antraciet kleurige en zwarte Steenstrips voor buiten gekozen maar ook grijze! En de terra kleur zien wij in het exterieur terug. En hoe moderner het ontwerp, hoe meer lineair de Steenstrip is qua vorm. Dan wordt er vaak voor panelen gekozen of losse Steenstrips in de vorm van een leisteen. Want horizontale vormen leggen de klemtoon op de rechte lijnen in de hedendaagse architectuur. Het is dan een element dat de reeds aanwezige vormen buitenshuis versterkt.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.