Rocks Brons Rustiek verwerkt bij Spaanse villa.

Steenstrips Spaanse villa

Een huis gelegen in Nederland met een Spaanse natuursteen uitstraling. Het kan. Hiertoe dragen de Steenstrips Rocks Brons zeker aan bij. De combinatie met de mooie lichte voeg zorgt voor een frisse, spannende uitstraling.

Steenstrips Spaanse villa

Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Een Spaanse Natuursteen

Op een zaterdag hebben beiden een uitgebreid bezoek gebracht aan onze showroom. En aansluitend zijn wij ter plaatse bij het mooie project voor de Steenstrips gaan kijken. Om niet te hard van stapel te lopen hebben wij in eerste instantie geadviseerd om het tuinmuurtje aan te pakken. Zodat onze relatie even kon wennen aan het verschil.

Wandbekleding Steenstrips

Aansluitend zijn de toren en de entree met Spaanse Natuursteen bekleed. En als laatste is de wandbekleding met Steenstrips bij het balkon aangepakt. Natuurlijk zijn wij na de realisatie direct in de auto gestapt om het ambachtelijke zetwerk te bewonderen. Zie hier het resultaat. Het heeft de uitstraling opgeleverd van de gewenste Spaanse Natuursteen.

Stenen voor aan de wand.

Rocks Brons Rustiek op de wand.

Natuurstenen Spanje

Stenen van Natuursteen komen eigenlijk over de hele wereld voor. Maar het is een gegeven dat voornamelijk Zuid-Europa wel een grote inspiratiebron is voor natuurlijke gevelbekleding. Zo komen er vaak mensen na een zonnige vakantie bij ons op zoek naar Natuurstenen zoals bijvoorbeeld in Ibiza. Of juist die mooie 3D-muur uit Frankrijk. Zuid-Europa en natuurlijk Spanje hebben een verleden qua bouw op dit gebied. Vanuit de oudheid werden hier al vele huizen – met name – constructief gebouwd. Spaanse Natuursteen bestaat dus echt! En natuurlijk halen wij – als Flagstone Company – ook een gedeelte van onze Natuursteen uit Spanje. Met Spaanse Natuursteen krijg je mediterrane sferen wat een mooie toevoeging kan zijn als wandbekleding voor het huis of bijvoorbeeld de veranda.

Meer Rocks

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.