• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    What is 2+7?

Steenstrips Spaanse villa

Een huis gelegen in Nederland met een Spaanse uitstraling. Het kan. Hiertoe dragen de Steenstrips Rocks Brons zeker aan bij. De combinatie met de mooie lichte voeg zorgt voor een frisse, spannende uitstraling.

 

Steenstrips Spaanse villa

Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Bezoek aan de showroom

Op een zaterdag hebben zij een uitgebreid bezoek gebracht aan onze showroom. En aansluitend zijn wij ter plaatse gaan kijken. Om niet te hard van stapel te lopen hebben wij in eerste instantie geadviseerd om het tuinmuurtje aan te pakken. Zodat men even kon wennen aan het verschil. Aansluitend zijn de toren en de entree bekleed. En als laatste zijn de muren bij het balkon aangepakt. Natuurlijk zijn wij na de realisatie direct in de auto gestapt om het zetwerk te bewonderen en ziehier het resultaat. Het is bijzonder sfeervol geworden. Het is geen vergelijk.


Rocks Brons Rustiek


Onderaan de fotoserie kunt u terugzien wat een enorme verandering dit teweeg heeft gebracht. De Steensoort behoort tot onze favoriete soort: Rocks Brons Rustiek. Voor de voeg is Geobi zandbeige gekozen. Een voeg die men er eenvoudig uitkrabt. Deze relatie heeft zijn keuze gebaseerd naar aanleiding van het bezoek aan een referentieproject. Wij zijn bijzonder blij dat het zo mooi is geworden en wellicht komt er nog een vervolg! Het zetwerk is uitgevoerd door Het Flagstonehuis.

Meer Rocks
Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.