• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    What is 7+4?

Natuurstenen Muren

Steenstrips zien wij steeds vaker terug bij moderne gebouwen. In dit voorbeeld is gekozen voor Grijs Kwartsiet Natuursteenstrips. Een neutrale moderne kleur. Waarbij het gaat om voegloze Steenstrips.

Natuurstenen muren

Lees meer

Kubistische villa - isolatie en steenstrips

Een ontwerp van Broos de Bruijn Architecten

Op deze bijzondere kavel met vrij uitzicht is deze mooie strakke moderne villa ontworpen. In het ontwerp werd direct voorzien in duurzame gevelisolatie (Strikotherm). Al vanaf de ontwerpfase was de wens duidelijk dat de opdrachtgever op zoek was naar een contrast in de vorm van Antracietkleurige Natuursteen, modern vormgegeven naast het witte stucwerk.

Foto album

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Grijs Kwarstiet Natuursteenstrips

Niet alleen de belijning van het huis, de antraciet kozijnen en de doorlopende schoorsteen met Grijze Natuursteenstrips maken het tot een groot succes. Juist ook het witte stucwerk en de haaks erop staande vijver zijn in dit ontwerp mede bepalend. De aannemer is Berende. Het bezoek aan onze showroom is door de opdrachtgevers als zeer positief ervaren. Aan de hand van een proefmonster werd het plan verder uitgewerkt. Het advies van The Flagstone Company is opgevolgd door te kiezen voor Grijs Kwartsiet (niet voor Zwarte Leisteen omdat deze niet voor buiten geschikt is). Achteraf is onze relatie daar heel blij mee. Toch lichter en beter passend – niet te dominant bij de woning.  Uiteindelijk was er nog een nalevering noodzakelijk. The Flagstone Company heeft daarbij alles op alles gezet om uit dezelfde partij te leveren. Met als doelstelling dat er geen kleurverschil zou zijn. Er komen heel veel positieve reacties van mensen die het huis zien. Nog leuk om te vermelden is dat de Stenen van binnen naar buiten doorlopen. De Steenstrips zijn bijvoorbeeld ook toegepast bij de open haard.
Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 5+9?