Steenstrips op de buitengevel

Natuurstenen Muren

Steenstrips zien wij steeds vaker terug bij moderne gebouwen. In dit voorbeeld is gekozen voor Grijs Kwartsiet Natuursteenstrips. Een neutrale moderne kleur. Waarbij het gaat om voeg loze Steenstrips.

Natuurstenen muren

Lees meer

Kubistische villa - isolatie en steenstrips

Een ontwerp van Broos de Bruijn Architecten

Op deze bijzondere kavel met vrij uitzicht is deze mooie strakke moderne villa ontworpen. In het ontwerp werd direct voorzien in duurzame gevelisolatie (Strikotherm). Al vanaf de ontwerpfase was de wens duidelijk dat de opdrachtgever op zoek was naar een contrast in de vorm van Antracietkleurige Natuursteen, modern vormgegeven naast het witte stucwerk.

Foto album

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Natuursteenstrips

Niet alleen de belijning van het huis, de antraciet kozijnen en de doorlopende schoorsteen met Grijze Natuursteenstrips maken het tot een groot succes. Juist ook het witte stucwerk en de haaks erop staande vijver zijn in dit ontwerp mede bepalend. Het bezoek aan onze showroom is door de opdrachtgevers als zeer positief ervaren. Aan de hand van een proefmonster werd het plan verder uitgewerkt. Het advies van The Flagstone Company is opgevolgd door te kiezen voor Grijs Kwartsiet (niet voor Zwarte Leisteen omdat deze niet voor buiten geschikt is). Achteraf is onze relatie daar heel blij mee.

Grijze kleur

Toch lichter en beter passend – niet te dominant bij de woning. Uiteindelijk was er nog een nalevering noodzakelijk. The Flagstone Company heeft daarbij alles op alles gezet om uit dezelfde partij te leveren. Met als doelstelling dat er geen kleurverschil zou zijn. Er komen heel veel positieve reacties van mensen die het huis zien. Nog leuk om te vermelden is dat de Stenen van binnen naar buiten doorlopen. De Steenstrips zijn bijvoorbeeld ook toegepast bij de open haard.

Architect:


Broos de Bruijn Architecten

Steensoort:


Grijs Kwartsiet

Meer mogelijkheden Gevelbekleding
 • Architect: State of Architecture | Aannemer: Bouwbedrijf Aquarius | Fotografie: Theo Meijer 75
  Rocks – Buitenmuren

  Rocks Steenstrips Buiten voor in de tuin. Karaktervol, bijzonder. Met een knipoog naar het buitenland. Zie alle inspiratie!

 • Steenstrips buiten 44
  Steenstrips Buiten

  Gevels en muren met Steenstrips voor buiten. Karaktervolle accenten van voegloos Natuursteen. Vind hier de inspiratie!

 • Moderne villa met Steenstrips | BAAS architecten 172
  Geopietra – Buitenmuren

  Steenstrips van Geopietra voor gevels en buitenmuur. Zelfs mogelijk op gevelisolatie. Vraag ons om meer informatie!

 • Steenstrips tuinmuur 57
  Geopietra – Tuinmuren

  Natuurstenen tuinmuren buiten. Eenvoudig te bewerken met Geopietra Steenstrips. De sfeer van puur Natuursteen. Lees meer!

 • Karaktervolle muur met Steenpanelen Brons Rustiek - Fotograaf: Jaro van Meerten - Copyright Art of Living - Tuinontwerp: Studio Siebers 45
  Steenpanelen Buiten

  Mooie Steenpanelen voor binnen en buiten. Eenvoudig plaatsbaar zonder voeg! Een ideale oplossing voor pure natuurstenen muren. Veel soorten!

 • Steenstrips natuursteen onderkant villa. 12
  Rocks – Natuurstenen plint

  Rocks natuurstenen plint in de vorm van breuksteen. Diverse soorten, vormen en kleuren. Bekijk de mogelijkheden!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.