Mooie Zwart Kwartsiet Natuursteenstrips - Copyright: Van der Padt & Partners Architecten

Steenstrips wandbekleding

Een geweldige kubistische villa ontworpen door Martin Sterk van Van der Padt & Partners waarbij de materialen perfect op elkaar zijn afgestemd.

Kubistische villa – Van der Padt & Partners Architecten

Lees meer

Van der Padt & Partners Architecten

Zwart Kwartsiet Natuursteenstrips

Een geweldige kubistische villa, ontworpen door Van der Padt & Partners. Bij het zien van deze woning trekt het geweldige lijnenspel direct de aandacht.

De combinatie van het stucwerk, het gebruik van de Zwarte Kwartsiet Natuursteenstrips en de strakke kozijnen maken deze prachtige woning helemaal af. Het entree met niveauverschillen zorgt voor een unieke aanblik. De architect heeft zelfs rekening gehouden met de bijgebouwen en deze volledig geïntegreerd in het lijnenspel. Het fantastische geheel straalt regelrechte kwaliteit uit. De gebruikte materialen sluiten naadloos op elkaar aan. Het strakke witte pleisterwerk in combinatie met de aluminium kozijnen en de betoverende Zwart Kwartsiet Natuursteenstrips geven het geheel een absoluut WAUW gevoel. Daarnaast zorgt het geweldige lijnenspel van deze kubistische villa ervoor dat elke hoek een nieuw en verassend zicht levert.  

De architect aan het woord:

Martin Sterk:

“Voor mij was dit een bijzonder project, dit kwam mede doordat de opdrachtgever mij geheel vrij heeft gelaten en geen referentiekader heeft gegeven. Hierdoor had ik maximaal de vrijheid om een moderne, maar ook functionele woning te ontwerpen. Aan de achterzijde is de woning geheel opengewerkt wat ervoor zorgt dat de tuin bij de woning wordt betrokken. Door het toepassen van overkragende bouwdelen wordt de zon in de zomer geweerd en geeft het de woning een verrassende belijning.”

Architect:


Martin Sterk - Van der Padt & Partners Architecten

Steensoort:


Zwart Kwartsiet

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.