• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  What is 4+4?

Rocks Steenstrips

Rocks Mokka

Rocks Mokka

Rocks Steenstrips

Mooie brokken Natuurstenen, handbekapt en authentiek
Uniek product! Wat een geweldige Steenstrips zijn dit. Toen wij ze ontvingen, waren wij gelijk enthousiast. Het is nog maar net nieuw binnen, maar dit wordt zeker weten een echte topper. Mooie zandkleurige tinten afgewisseld met wat bruin en oranje. Ondanks dat de Steen wat groter is, kun je hier een hele rustige muur mee maken. Grote Stenen betekent per definitie niet dat het te druk. Integendeel zelfs. Het zorgt voor rust. Deze muur staat bij ons in de Showroom en zal worden gevoegd met een zandbeige voeg. Een terugliggende voeg zodat het oranje nog mooi doorschemert. De Stenen kunnen zelf geplaatst worden. Het is belangrijk bij plaatsing dat u ons advies opvolgt met name voor verwerking op de ondergrond en het maken van het patroon. Deze muur is te bezichtigen bij ons in de showroom in Vaassen. Een meer dan karaktervolle muur. Een echte WAUW-factor!
Losse meter verkoop mogelijk, meerprijs bedraagt 4 euro per m2 excl. BTW

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte

Rocks Mokka

Rocks Steenstrips

Eigenschappen
 • Structuur: Mooie grove Natuurstenen strips met ruwe uitstraling
 • Dikte: Circa 2-4 cm
 • Verwerking: Eenvoudig door de vlakke achterzijde!
 • Gewicht: Circa 60 kilo per m2
 • Kleur: Lichte kleur, overwegend zachtbruin-beige met oranje nuances
 • Hoekstukken: Zijn verkrijgbaar!

Rocks Mokka

Rocks Steenstrips

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone CompanyHet Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 2+6?