Luxe Kubistische villa met een Geopietra Moderno. Copyright: The Art of Living

Steenstrips Moderno

 • Een langwerpige Steenstrip
 • Keuze uit 3 kleuren Moderno Steenstrips (Geopietra)
 • Meerdere voegmogelijkheden of zonder voeg
 • Populaire Steenstrip
 • Geopietra Steenstrips zijn plaatsbaar op isolatie
 • Dit is een project uit The Art of Living

Steenstrips Moderno

Steenstrips Moderno

Steenstrips Geopietra

Een natuurstenen muur vrij koud op elkaar geplaatst. Dit kan met de Geopietra Steenstrips Moderno. Voor buiten wordt voeg geadviseerd.

Bekijk alle foto's

Wandbekleding voor buitenmuren of  woonkamer!

Geopietra Steenstrips Moderno: deze Steenstrip is langwerpig en is zeer geliefd. Het kan ook zeer goed toegepast worden bij eigentijdse moderne ontwerpen. Deze Steenstrips zijn makkelijk verwerkbaar. Het gaat hierbij om een handgemaakte Steen welke leverbaar is in 3 kleuren. Dankzij de opmerkelijke technische kwaliteiten kan deze gereconstrueerde Steen van Geopietra gebruikt worden zelfs in situaties waar het gebruik van Natuursteen moeilijk blijkt te zijn en of niet efficiënt is.

Plaatsen Steenstrips

Een gespecialiseerde zetter kan ongeveer 6-8 m2 per dag plaatsen. Dit is afhankelijk van het project en betreft een indicatie. Deze steensoort is geschikt voor zowel binnengebruik als buitengebruik voor wandbekleding en gevelbekleding. De Steenstrips kunnen binnen “koud op elkaar” worden gezet. Maar ook buiten met een voeg. Het voegmateriaal is verkrijgbaar in 6 kleuren. Bij kleine leveringen geldt een ordertoeslag van 52,50 euro excl. BTW. Wij hebben meerdere soorten van de Moderno die u bij ons kunt bezichtigen. Ook is er een grote muur mee bekleed. Kom zeker langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken! Voor het koud plaatsen kunt u tegen meerprijs kleine opvulstukjes bestellen, genaamd Plus Murogeopietra. Er zijn maar liefst 3 kleursamenstellingen en 6 kleuren voeg!Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
steenstrips Moderno

Steenstrips Geopietra

Eigenschappen
 • Vernieuwend: Steeds vaker toegepast als wandbekleding
 • Geloofwaardig: Niet van echt te onderscheiden
 • Esthetisch: Hoge emotionele waarde welke bijdraagt aan een prettige woon- en leefsituatie
 • Isolatie: Geschikt voor verwerking op isolatie
 • Kleurvast: Het product bestaat meer dan 50 jaar
 • Duurzaam: Basismaterialen zijn natuurlijke bestanddelen
 • Praktisch en snel: In vergelijking met Natuursteen sneller plaatsbaar
 • Beperkte dikte: Ongeveer 3-7 cm + lijmdikte
 • Binnen en buiten Geschikt voor interieur en exterieur
 • Therm. traagheid: Lange aanname- en afgiftetijden
 • Luchtdoorlatendheid De wand blijft ademen
 • Licht in gewicht: Gemidddel 35-50 kilo per m2.
Steenstrips Moderno

Steenstrips Geopietra

Download de handleiding.
Lees zorgvuldig alle informatie. Zoveel handige tips. Bij vragen, neem contact met ons op.

Gebruik de texture van de Steenstrip
En maak de mooiste ontwerpen!

BIM Textures – profielen

 

Geopietra Steenstrips Moderno kopen

Het type Moderno Steenstrip van Geopietra wordt in onze showroom veel gekozen. Wij denken dat het komt door de rechtlijnigheid van de Steenstrip. Daarmee heeft het ook wel een eigentijdse uitstraling. Tevens is het mogelijk om uit drie kleuren te kiezen. Zo wordt de grijze variant, laten wij zeggen de Moderno in de kleuren grijs vaak met een donkergrijze of grijze voeg gevoegd. Dit zorgt voor een mooi modern contrast. Wil men de Steenstrips juist een iets meer mediterrane look geven, dan plaatst men de Geopietra Moderno Steenstrip vaak koud op elkaar. Het koud plaatsen wil zeggen zonder een voeg tussen de Steenstrips. Dit is dan ook direct de meest moeilijke manier van het plaatsen van Steenstrips.

Steenstrips zonder voeg

Mocht u deze Moderno Steenstrip zonder voeg willen plaatsen, dan raden wij aan om meer te bestellen. U heeft zeker 20 procent extra Steenstrips nodig. Daarnaast is er een kleurpoeder voor de voeg. En als laatste attenderen wij u op het gebruik van Geofit. Kleine kant en klare stukjes Steenstrip die u eenvoudig aanbrengt tussen de Moderno Steenstrips op de muur tenminste als u zonder voeg werkt. Het rechtervoorbeeld is geplaatst met een grijze voeg.

Steenstrips luxe badkamer, Ontwerp Jeroen Rooding, Atelier Broer en @homebystuart

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.