Detailfoto Nago Steenstrips
Steenstrips Geopietra

Steenstrips Nago

Nago Steenstrips

Geopietra Steenstrips

Bekijk alle foto's

De Nago Steenstrips van Geopietra hebben langwerpige vormen en zijn makkelijk te plaatsen. Deze Steenstrip van Geopietra is in één kleur (Limo) leverbaar. De dikte van de Steenstrip is ongeveer 4 cm. Het advies van Geopietra is om deze muur koud te plaatsen. Dat houdt in dat er geen voeg wordt toegepast. Om de kleine ruimtes op te vullen gebruikt u Geofit. Dit zijn kleine opvulstukjes die u in de open ruimtes van de muur plaatst. Op deze manier creëert u een constructieve en natuurlijke muur.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Steenstrips

Geopietra Steenstrips

Beschikbare kleuren
Limo (grijs)
Formaat
Langwerpig
Dikte
4 cm
Soort
Geopietra Steenstrips
Steenstrips

Geopietra Steenstrips

Download de handleiding.
Lees zorgvuldig alle informatie. Zoveel handige tips. Bij vragen, neem contact met ons op.

Gebruik de texture van de Steenstrip
En maak de mooiste ontwerpen!

BIM Textures – profielen

 

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.