Picedo Steenstrips

Steenstrips Picedo

Eigentijdse Steenstrip verkrijgbaar in twee speciale kleuren. Mooi in contrast door langgerekte vormen afwisselend met brokachtige stenen. In twee speciale kleuren verkrijgbaar.

Steenstrips Picedo

Steenstrips Picedo

Geopietra Steenstrips

NIEUW. Een Steenstrip waarmee u de oude look van oude Zuid-Europese muren realiseert. langgerekt. Een uniek product!

Bekijk alle foto's

Metselwerk of zonder voeg?

Geef met de Picedo gemakkelijk een traditionele Mediterrane sfeer en uitstraling. Zowel een prachtig resultaat bij ‘koud plaatsen’, dit is zonder voeg. Maar ook met een voegafwerking tot eigen smaak aan te passen. Transformeer zowel binnen- als buitenmuren met deze prachtige steen. Ook direct aan te brengen op isolatie. De speciale kleurstelling van dit product zorgt voor een natuurgetrouwe aanblik. Dit nieuwe model Steenstrips van Geoprietra wordt geleverd volgens Geopietra’s nieuwe PLUS principe. Dit zijn koud geplaatste muren. Tegen meerprijs geleverd met perfect passende opvulsteentjes. Zo maakt u de muur geheel af op natuurlijke wijze. De levertijd voor deze steen bedraagt momenteel ca. 3 maanden. Neem contact met ons op voor meer informatie. Voor het koud plaatsen kunt u dus tegen meerprijs kleine opvulstukjes bestellen, genaamd Plus Murogeopietra.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Steenstrips Picedo

Geopietra Steenstrips

Eigenschappen
 • Vernieuwend: Steeds vaker toegepast als wandbekleding
 • Geloofwaardig: Niet van echt te onderscheiden
 • Esthetisch: Hoge emotionele waarde welke bijdraagt aan een prettige woon- en leefsituatie
 • Isolatie: Geschikt voor verwerking op isolatie
 • Vorstbestendig: Geschikt voor buiten
 • Kleurvast: Het product bestaat meer dan 50 jaar
 • Duurzaam: Basismaterialen zijn natuurlijke bestanddelen
 • Praktisch en snel: In vergelijking met Natuursteen sneller plaatsbaar
 • Beperkte dikte: Ongeveer 5-7 cm + lijmdikte
 • Binnen en buiten: Geschikt voor interieur en exterieur
 • Therm. traagheid: Lange aanname- en afgifte-tijden
 • Luchtdoorlatendheid: De wand blijft ademen
 • Licht in gewicht: Gemiddeld 31-50 kilo per m2
Steenstrips Picedo

Geopietra Steenstrips

Download de handleiding.
Lees zorgvuldig alle informatie. Zoveel handige tips. Bij vragen, neem contact met ons op.

Gebruik de texture van de Steenstrip
En maak de mooiste ontwerpen!

BIM Textures – profielen

 

Natuurlijke steen

De Picedo Steenstrip is gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het is de meest geloofwaardige, gereconstrueerde Natuursteen ter wereld. Deze karaktervolle steen wordt al 60 jaar gebruikt van Alaska tot Duitsland. En van Nederland tot Zuid-Europa. Zonder deze Steenstrips ziet de wereld er – wat ons betreft – saaier uit. Zeker met de plicht om te verduurzamen, dienen wij rekening te houden met isolatie, duurzaam materiaal en gebruiksvriendelijkheid.

Geopietra

Geopietra, het bedrijf dat zich in de stenen specialiseert maakt mallen van echte stenen in Europa. Er worden per Steensoort vervolgens meer dan 300-500 stenen gebruikt om deze mallen van te maken. Ook zijn er hoekstrips in vele vormen. Het materiaal wordt gedroogd (niet gebakken).

Gemaakt van vulkaansteen

De Steenstrips met een beperkte dikte, worden hand gekleurd en bestaan uit natuurlijk restmateriaal vulkaansteen, natuurlijke mineralen en cement. De vulkaansteen komt de dampdoorlatendheid ten goede. Dit is namelijk noodzakelijk om het conform Abitasistema te verlijmen op de gevelisolatie.

Gebaseerd op Stenen uit Europa

Geopietra maakt maar liefst 50 soorten Steenstrips. En dan in meer dan 120 kleuren. Het wordt gevoegd met speciaal cement dat in 6 kleuren verkrijgbaar is. Van zandbeige tot donkergrijs. De ene Steenstrip is gebaseerd op Belgische groeven. De andere bijvoorbeeld op Franse Stenen.Kort samengevat zijn de lange rechte Steenstrips, zoals de Picedo, meer Benelux georiënteerd omdat wij ze hier ook binnen 200 km tegenkomen.

Metselwerk

Naast het feit dat er veel kleuren verkrijgbaar zijn van diverse nuances grijs tot terra tinten, is er altijd een Steenstrip die bij een desbetreffend land past. Omdat wij in Nederland veel metselden tot voor kort zou een minimale voeg daarbij het beste passen.

Contrast

Juist deze Steenstrips van Geopietra maken het verschil als het gaat om gepaste aanlichting en contrast materiaal voor de villa/woning. De woning krijgt daardoor aantrekkingskracht, een natuurlijk karakter en daarmee een eigen identiteit. Steenstrips worden juist ook bij kubistische of gestucte villa’s toegepast.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.