Gestapelde Natuurstenen open haard. Steenpanelen haard.

Steenpanelen haard:

  • De sfeer van pure Natuurstenen
  • In allerlei soorten en kleuren
  • Steenstrips en panelen vereenvoudigt het zetwerk
  • Exclusieve aanvulling in het interieur

Steenpanelen Schouw en Kachel

Lees meer

Steenpanelen haard - Foto's

Ook voor de schouw en kachel
Altijd al geïnspireerd geweest door mooie Natuurstenen? U kunt er nu zelf mee aan de slag. Door de eenvoudige panelen die puzzle-gewijs in elkaar passen, maakt u vrij eenvoudig een Natuurstenen wand voor uw open haard, buitenkachel of schoorsteen. Doordat er hoekstukken verkrijgbaar zijn, ervaart u de sfeer van een massieve stenen muur.

Steenpanelen zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Sinds kort zijn deze Steenpanelen in Puzzle-vorm beschikbaar waardoor horizontale en verticale lijnen niet langer meer zichtbaar zijn! Bij onze showroom in Vaassen kunt u vele voorbeeldmuren bezichtigen. Kom dus zeker een keer langs.

Steenpanelen haard kopen?

Wij hebben als Flagstone Company een ervaren team om u te begeleiden bij de keuze van de juiste Steenpanelen voor de open haard. Het is belangrijk dat u een keuze maakt voor deze specifieke Natuurstenen die het beste bij uw voorkeur en smaak past. Of u nu zoekt naar een belangrijk middelpunt in uw woonkamer of een gezellige toevoeging op een andere plek in uw interieur, wij hebben de beste oplossingen voor u! Alle soorten Steenstrips die wij verkopen, bieden – naast hun esthetische waarde ook het voordeel dat ze weinig onderhoud vereisen.

Bekijk onze foto’s open haarden

Bij het bedenken van uw ideale open haard of wand voor de kachel, is het handig om onze foto’s uitgebreid te bekijken om de juiste informatie en inspiratie te vinden. Bekijk de prachtige ontwerpen van ‘Steenpanelen schouw en kachel. Richt daarbij uw aandacht op de prachtige ontwerpen, soort Steenstrips en de diverse stijlen. Natuursteen is overigens één van de meest duurzame en tijdloze producten die als wandbekleding beschikbaar is. Een natuurstenen muur rondom de open haard zorgt direct voor karakter en charme. Met een brede keuze in kleuren en texturen en 3D-reliëf, kiest u de perfecte Natuursteen die past bij de stijl van het interieur.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.