Veranda wand met Stenen.

Natuurlijke veranda

Lees meer

Een natuurlijke zwembad en veranda

Bosrijk omgeving

Een Natuurlijke veranda en zwembad. Bij deze moderne woning in de Veluwse Bossen is een mooi zwembad gerealiseerd (afmeting 10,5 x 5 m2), voorzien van alle luxe. De kleur van het zwembadwater wordt beïnvloed door de kleur van het zwembadfolie. Werd er vroeger enkel blauw gebruikt, zien wij nu steeds vaker dat er voor natuurlijke kleuren wordt gekozen. Zo zorgt een grijze folie voor meer natuurlijk effect, niet te fel blauw. En geeft de kleur wit, heel helder water. Een ander alternatief is dat er in bosachtige gebieden voor donkergroene folie of tegels wordt gekozen. Dan gaat de kleur van het zwembad op in het landschap en het water wordt dan groener. Door de kleur van het zwembadwater lichter te houden, kun je goed de bodem blijven zien. Dit is ook zeker een afweging waard. Hoe donkerder de folie of tegel, hoe minder doorzichtig het water wordt.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Flagstones verkrijgbaar via www.flagstones.nl

Rondom het zwembad zijn Kavala Flagstones aangelegd. Duurzaam gevoegd met de ARDEX GK-voeg grijs. Bij de mooie Jee-O, kan men douchen. Ook is er verderop voldoende stroom binnen handbereik. Altijd handig voor Sonos J. In het zwembad is een zitbank gemaakt waar het zwembaddek in verdwijnt. Alles bij elkaar maakt het een zeer natuurlijk plaatje in een ongelooflijk mooi landschap. Nadat het zwembad klaar was, is het veranda aangepakt. Daar is door natuursteenverwerker Bert Verweij een mooie muur gezet met Geopietra Steenstrips. Er is gekozen voor de Cascata GT met een grijze voeg. Het hout dat gebruikt is voor het bijgebouw, is van eigen grond. De bomen zijn gezaagd en tot balken verwerkt. Vanuit het huis is het zicht op het zwembad en de veranda dat door spotjes mooi wordt aangelicht.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.