Geopietra Steenstrips bij het Zwembad - wandbekleding

Steenstrips Wellness:

 • De sfeer van puur Natuursteen
 • Denk aan een mediterrane of moderne muur
 • Steeds vaker zien wij toepassing bij wellness
 • Steenstrips zijn geschikt voor binnen en buiten

Geopietra – Wellness

Lees meer

Foto's Steenstrips Wellness

Natuurlijke aankleding van wanden en muren

Bij deze Steenstrips Wellness (Geopietra wanden), voelt iedereen zich meteen thuis. De muurbekleding heeft de uitstraling van puur Natuursteen. Bovendien zijn er met deze bijzondere Natuursteenstrips verschillende sferen te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een mediterrane, robuuste of moderne muur. Hiernaast zijn ook de toepassingen ongekend, en komen deze unieke Steenstrips steeds meer voor in badkamers, de wellness of sauna’s.

Muurstrips voor binnen en buiten

De meest exclusieve badkamers, stijlvolle sauna’s en luxe zwembaden komen voorbij met deze unieke wanddecoratie. Bovendien zijn de Steenstrips wellness zowel binnen als buiten toepasbaar. Dit betekent dat de Geopietra muurdecoratie bijvoorbeeld ook toegepast kan worden op een natuurlijke buitendouche of op de tuinmuren langs een buitenzwembad. Hiermee wordt een natuurlijke sfeer gerealiseerd waardoor zowel zwembad als buitendouche goed passen bij de tuin en de rest van de groene omgeving.

Exclusieve Steenstrips Wellness

Niet alleen in de buitenomgeving wordt deze natuurlijke muurdecoratie toegepast. Ook bij luxe binnenzwembaden, moderne badkamers of bij een natuurlijk ogende wellness kan Geopietra niet ontbreken. Deze unieke wanddecoratie van Steenstrips creëert een exclusief interieur door de unieke stijl en de karaktervolle sfeer van de stenen.

Eigenschappen van Geopietra

Hiernaast is Geopietra de meest geloofwaardige gereconstrueerde Natuursteen die er bestaat. Deze muurstrip is gemaakt van natuurlijke materialen. Deze muurdecoratie heeft optimale luchtdoorlatendheid, blijft droog en zorgt voor doorstroom van condenswater. Hierdoor wordt ook het isolatievermogen vergroot. Bovendien zijn Geopietra strips hierdoor ideaal toe te passen op badkamerwanden, saunamuren of bij het binnenzwembad. Door de beperkte dikte van de steen, het lichte gewicht en de thermische traagheid, is deze muurdecoratie bovendien niet enkel mooi, maar ook erg praktisch. Kortom, de optimale luchtdoorlatendheid van deze mooie muurstrip maakt deze unieke wanddecoratie uitermate geschikt voor toepassing in de badkamers, sauna’s of wellness faciliteiten

Wandbekleding Wellness

Hiernaast is de toepassing van Geopietra Natuursteenstrips mogelijk in veel verschillende kleuren, vormen en groottes. Er zijn wel 48 verschillende soorten Geopietra muurstrips. Ook kan deze Steenstrips zowel met als zonder voeg worden toegepast. En niet te vergeten, er is keuze uit wel 6 verschillende voegkleuren. Hierdoor kan er een grove muur, of juist een fijne muur worden gecreëerd. Deze stenen kunnen dan ook zowel in een moderne als een authentieke inrichting gebruikt geworden. Kortom: deze Steenstrips heeft oneindig veel mogelijkheden!

Badkamer muur

Bekijk dit foto album om een beeld te krijgen van de verschillende mogelijkheden met Geopietra Steenstrips als wandbekleding. Hierin is onder andere inspiratie te zien van: robuuste badkamermuren, mediterrane wanden bij de wellness, moderne wanden rondom het zwembad, natuurlijke buitendouches, sfeervolle wanden bij het bad en exclusieve muren bij de sauna, en nog veel meer. Genoeg inspiratie beelden dus. Voor meer informatie kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan de unieke showroom in Vaassen. U kunt ook ons exclusieve Flagstone Magazine aanvragen met veel bijzondere projecten, mooie foto’s en informatieve teksten.

Steenstrips en Wellness - Projecten
 • Steenstrips futuristische villa aan de Albaplas 9
  Bed & Breakfast – Albaplas

  Een prachtig uniek project; Landgoed 'Het Esse'. Een Bed & Breakfast met Natuursteen Het enorme perceel is gelegen aan een weelderige natuurplas: De Alba.

 • Steenstrips luxe badkamer, Ontwerp Jeroen Rooding, Atelier Broer en @homebystuart 5
  Bijzondere, Balinese badkamer

  Wat betreft de inrichting van deze badkamer is gekozen voor een warme, moderne en natuurlijke stijl.

 • Wandbekleding met Steenstrips in keuken 21
  Villa met hotelsfeer

  Moniga Steenstrips van Geopietra toegepast in de woonkeuken en badkamer van Helma. Er is een zeer goede balans in kleurenpalet.

 • Landelijke villa met natuurstenen haard | The Art of Living Magazine – Fotografie: Jaro van Meerten 15
  ‘’AA Klasse met een +’’

  Een Luxe villa met steenstrips. In Gooische en Kempische stijl. Een prachtige rieten kap en Natuursteenstrips.

 • Brug naar de kubistische villa in Nesselande 14
  Woonsituatie met Steenstrips

  Deze prachtige kavel heeft een unieke ligging aan het water. De strakke woning straalt rust, luxe en sfeer uit.

 • Buitenmuur van het zwembad bij moderne kubistische villa, Ontwerp van Paul Ramakers 25
  Sterk in Steenstrip-visualisatie

  Hoe zien de Steenstrips er straks in uw ontwerp uit? Door middel van een 3D-designer en onze rendering maken wij het visueel zichtbaar.

 • Geopietra in Nederland. 30
  Steenstrips, Hout en Stuc

  In de Veluwse bossen is deze karaktervolle villa met Geopietra Steenstrips verrezen, mooi in combinatie met hout en stuc.

 • Steenstrips bij de Sauna van Sanadome 9
  Sanadome Hotel & Spa

  Sanadome Hotel & Spa heeft gemoderniseerd. Hierbij zijn de prachtige Steenstrips van Geopietra gebruikt. Een geweldig resultaat!

 • Brokken natuurstenen wand - zwembad. Ontwerp Jestyle Interieur. 18
  Wand binnenzwembad

  Natuurstenen muren voor de wellness. Exclusief, stoer, elegant en chique. Eén van de projecten van Jestyle. Wand binnenzwembad bekleed met Rocks

 • Steenpanelen Natuursteen. 52
  Gestapeld Natuursteen

  Deze vrijstaande moderne villa zou opgebouwd worden uit puur Natuursteen. Er is echter voor een makkelijker alternatief gekozen!

 • Sfeervolle veranda. Omkleding van de haard met Geopietra steenstrips. 29
  Steenstrips overkapping

  Geopietra Steenstrips toegepast bij een exclusieve veranda: veel wittinten, houten vloer en mooie eiken balken. Gezellig!

 • Dormio Resort te Maastricht met Montepanel Steenstrips 12
  Muur bij vakantiepark

  Vakantiegangers kunnen hier terecht om te genieten van het bruisende centrum, of om tot rust te komen in de natuur.

 • Sfeerfoto 17
  Steenstrips-Nederlandse-Antillen

  Michael Durgaram realiseert veel projecten op de Nederlandse Antillen. Op Jan Sofat heeft hij Natuursteenstrips toegepast.

 • Steenstrips Rocks Oranje - beperkte dikte, te voegen in meerdere kleuren! Steenstrips slaapkamer. 8
  Steenstrips wand slaapkamer

  Martine wilde voor de verbouwing van haar slaapkamer en badkamer mooie Franse Natuurstenen muren!

 • Blumone GP wandbekleding. Overdekt zwembad. Realisatie Roordink Architecten. 8
  Roordink Architecten

  Architect Roordink past vaker Geopietra Steenstrips toe, zoals een muur van een binnenbad en tuinmuren.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.