Geopietra Steenstrips bij het Zwembad - wandbekleding

Geopietra – Wellness

Lees meer

Foto's Steenstrips bij Sauna's en Zwembaden

Natuurlijke aankleding van wanden en muren

Bij deze Geopietra wanden, voelt iedereen zich meteen thuis. De muurbekleding heeft de uitstraling van puur Natuursteen. Bovendien zijn er met deze bijzondere Natuursteenstrips verschillende sferen te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een mediterrane, robuuste of moderne muur. Hiernaast zijn ook de toepassingen ongekend, en komen deze unieke Steenstrips steeds meer voor in badkamers, de wellness of sauna’s.

Muurstrips voor binnen en buiten

De meest exclusieve badkamers, stijlvolle sauna’s en luxe zwembaden komen voorbij met deze unieke wanddecoratie. Bovendien zijn Geopietra stenen zowel binnen als buiten toepasbaar. Dit betekent dat de Geopietra muurdecoratie bijvoorbeeld ook toegepast kan worden op een natuurlijke buitendouche of op de tuinmuren langs een buitenzwembad. Hiermee wordt een natuurlijke sfeer gerealiseerd waardoor zowel zwembad als buitendouche goed passen bij de tuin en de rest van de groene omgeving.

Exclusieve Steenstrips

Niet alleen in de buitenomgeving wordt deze natuurlijke muurdecoratie toegepast. Ook bij luxe binnenzwembaden, moderne badkamers of bij een natuurlijk ogende wellness kan Geopietra niet ontbreken. Deze unieke wanddecoratie van Steenstrips creëert een exclusief interieur door de unieke stijl en de karaktervolle sfeer van de stenen.

Eigenschappen van Geopietra

Hiernaast is Geopietra de meest geloofwaardige gereconstrueerde Natuursteen die er bestaat. Deze muurstrip is gemaakt van natuurlijke materialen. Deze muurdecoratie heeft optimale luchtdoorlatendheid, blijft droog en zorgt voor doorstroom van condenswater. Hierdoor wordt ook het isolatievermogen vergroot. Bovendien zijn Geopietra strips hierdoor ideaal toe te passen op badkamerwanden, saunamuren of bij het binnenzwembad. Door de beperkte dikte van de steen, het lichte gewicht en de thermische traagheid, is deze muurdecoratie bovendien niet enkel mooi, maar ook erg praktisch. Kortom, de optimale luchtdoorlatendheid van deze mooie muurstrip maakt deze unieke wanddecoratie uitermate geschikt voor toepassing in de badkamers, sauna’s of wellness faciliteiten

Wandbekleding Wellness

Hiernaast is de toepassing van Geopietra Natuursteenstrips mogelijk in veel verschillende kleuren, vormen en groottes. Er zijn wel 48 verschillende soorten Geopietra muurstrips. Ook kan deze Steenstrips zowel met als zonder voeg worden toegepast. En niet te vergeten, er is keuze uit wel 6 verschillende voegkleuren. Hierdoor kan er een grove muur, of juist een fijne muur worden gecreëerd. Deze stenen kunnen dan ook zowel in een moderne als een authentieke inrichting gebruikt geworden. Kortom: deze Steenstrips heeft oneindig veel mogelijkheden!

Badkamer muur

Bekijk dit foto album om een beeld te krijgen van de verschillende mogelijkheden met Geopietra Steenstrips als wandbekleding. Hierin is onder andere inspiratie te zien van: robuuste badkamermuren, mediterrane wanden bij de wellness, moderne wanden rondom het zwembad, natuurlijke buitendouches, sfeervolle wanden bij het bad en exclusieve muren bij de sauna, en nog veel meer. Genoeg inspiratie beelden dus. Voor meer informatie kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan de unieke showroom in Vaassen. U kunt ook ons exclusieve Flagstone Magazine aanvragen met veel bijzondere projecten, mooie foto’s en informatieve teksten.

Steenstrips en Wellness - Projecten

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.