Kubistische villa met Steenstrips | Realisatie: Aerdenhout villabouw - steenstrips wand

Steenstrips Geopietra:

 • Energie Neutrale Villa Oud-Zuid
 • Ontwerp van Urban Symbiose Architecture
 • Toepassing Versilia Steenstrips
 • Grenzeloze mogelijkheden met Steenstrips
 • Geschikt voor verwerking op isolatie.

Steenstrips wand

Lees meer

Steenstrips wand

Villa Oud Zuid

Wat een parel is dit. Een geweldig ontwerp dat wellicht ook wel geïnspireerd is op het Falling water huis van Architect Frank Lloyd Wright. Immense overstekende vlakken en balkons: een indrukwekkend ontwerp van een moderne, kubistische villa.

En dan te bedenken dat dit gebouwd is in Nederland, te weten in Oud Zuid (Amsterdam). Helemaal ontworpen naar deze tijd. Noem het maar op: van stoer tot luxe. Maar ook van kubisme tot gezellig. Het zijn contrasten in uiterste vormen. In ontwerp maar juist ook in de toepassing van de materialen en details. Het is een uniek ontwerp dat indruk maakt en waar veel mensen positief op reageren.
Foto album

Energie neutrale Villa

Aan werkelijk alles is bij deze spectaculaire ‘’one of a kind’’ villa gedacht. Het is gebouwd in Oud Zuid, in het centrum van Amsterdam. Voor ons is Aerdenhout Villabouw een zeer bekende naam wanneer het gaat om het gebruik van Geopietra Steenstrips. Hoge kwaliteit middels de beste producten en een scherp oog voor detail staan altijd bij deze bouwonderneming voorop. Daarbij komt de kernfilosofie. Namelijk om de opdrachtgevers volledig te ontzorgen en hen het complete traject uit handen te nemen. Aerdenhout Villabouw voegt daar een gezonde dosis liefde en aandacht bij. Dit geldt overigens voor ieder project dat zij realiseren.

Kubistische villa met Steenstrips | Realisatie: Aerdenhout villabouw - steenstrips wand

Steenstrips Wand

Als Flagstone Company zijn dan ook terecht blij dat wij wederom onderdeel mogen zijn van opnieuw een waanzinnig plaatje: een prachtige villa met Steenstrips wand. Nóg unieker is de toepassing van – in dit geval – de Versilia Steenstrips. Een steensoort – binnen het uitgebreide Geopietra assortiment – dat wat ons betreft veel te lang onderbelicht is gebleven. De totstandkoming van deze, zoals wij het noemen, samengestelde steensoorten zijn eerder geproduceerd aan de hand van specifieke wensen van opdrachtgevers uit het verleden.

Versilia Steenstrips

Door de grenzeloze mogelijkheden in steenvormen, kleuren en afwerkingen is iedere keuze van de opdrachtgever uniek en exclusief. Maar soms is de specifieke wens van een opdrachtgever voor de Steenstrips wand zó uitgedacht en kloppend dat de steenselectie voor de producent ervan blijft bestaan. De Versilia is er zo één, waar een viertal populaire steensorteringen zijn gecombineerd. Uiteindelijk zorgt deze sortering voor een fantastische nieuwe Steen binnen Geopietra. De bovenstaande foto ging al viraal op sociale media en spreekt boekdelen wat er allemaal mogelijk is! Een prachtig ontwerp van Urban Symbiose Architecture, gebouwd door Aerdenhout Villabouw.

Aanvragen Flagstone magazineOntwerpen met Steenstrips

De Steenstrips zijn een belangrijk sleutel-element geworden voor deze mooie kubistische villa. De schoorsteen met Steenstrips wand aan de buitenzijde is centraal in het ontwerp gesitueerd. Daardoor komt de toevoeging met deze speciale wandbekleding met impact binnen wanneer je de villa aanschouwt. De Steenstrips wand van de schoorsteen versterkt de verscheidenheid aan verdiepingen en niveauverschillen. Daarmee krijgt de villa een speels maar toch sterk dynamisch karakter. Overigens is er ook een gedeelte van de gevel aan de voorzijde doorgezet met deze karaktervolle Steenstrips. Deze wandbekleding zien wij verder ook terug in de slaapkamer maar ook in één van de meest waanzinnige ruimtes die deze droomvilla rijk is. Er is  namelijk ook een Wellness waar een enorme muur langs het zwembad met de Versilia Steenstrips is bekleed.

Moderne villa met Steenstrips | Realisatie: Aerdenhout villabouw

Buitenmuur met Geopietra | Realisatie: Aerdenhout villabouw

Nog meer foto's
 • Openhaard met Steenstrips Blumone | Copyright The Art of Living Magazine – Fotografie: StudioZedd 166
  Geopietra – Open Haard

  Wanden bekleden met Steenstrips. Bijvoorbeeld Steenstrips voor de open haard , kachels en schoorstenen. Keuzes waar u geen spijt van krijgt.

 • Steenstrips muur van het binnen zwembad | Copyright: Jurrit van der Waal, The Art of Living 63
  Geopietra – Wellness

  Robuuste Natuurstenen muren. Deze sfeer wordt steeds vaker toegepast bij badkamer en wellness. Alle foto's vindt u hier!

 • Een buitenlandse sfeer voor de schitterende veranda - Deze Steenstrips koop je in Vaassen 71
  Geopietra – Veranda

  Natuurstenen muren voor veranda's. Maar ook Steenstrip wandbekleding voor serres, overkappingen. Bekijk alle sfeerbeelden!

 • Moderne villa met Steenstrips | BAAS architecten 172
  Geopietra – Buitenmuren

  Steenstrips van Geopietra voor gevels en buitenmuur. Zelfs mogelijk op gevelisolatie. Vraag ons om meer informatie!

 • Steenstrips zonder voeg toegepast in de keuken | Architect: Bob Manders | Fotografie: Cafeine 81
  Geopietra – Binnen

  Saaie muur binnen omtoveren tot een moderne natuurstenen wand. Dat is mogelijk met de Geopietra Steenstrips. Lees meer!

 • Steenstrips tuinmuur 57
  Geopietra – Tuinmuren

  Natuurstenen tuinmuren buiten. Eenvoudig te bewerken met Geopietra Steenstrips. De sfeer van puur Natuursteen. Lees meer!

 • Steenstrips in de moderne keuken met houten balken. Foto van De Rooy Metaaldesign 41
  Geopietra – Keuken

  De sfeer van Natuursteen in de keuken. Bekijk de vele mogelijkheden van Geopietra Steenstrips. Verkrijgbaar in vele soorten!

 • Steenstrips naast het kozijn | Copyright The Art of Living Magazine – Fotografie: Jaro van Meerten 37
  Geopietra Kozijnen en Rondingen

  Steenstrips bij specifieke plaatsen in het bouwwerk. Hoe gaat het in zijn werk bij kozijnen of deuren? Bekijk hier de vele voorbeelden.

 • Scaglia Steenstrips kleur BT, sporthal De Streepen in Sint Oedenrode. 12
  Geopietra – Verlichting

  Steenstrips van Geopietra uitlichten kan op meerdere manieren. Zowel Geopietra Verlichting van onder of boven. Wit of gekleurd licht.

 • Steenstrips plaatsen ambachtelijke zetter 13
  Geopietra – Plaatsen

  Geopietra plaatsen is ambachtelijk werk. Voor 50 procent is dit afhankelijk van zetwerk, voegkleur en voegafwerking. Meer info!

 • Referentie project Sporthal de Streepen - Sint Oedenrode, Laan van Henkenshage 5 - Scaglia GT 110
  Referentie projecten

  Steenstrips referenties projecten. Handig om ze te bezoeken zodat u de sfeer van Natuursteen proeft. Bekijk de adressen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.